Lifestyle
192 views 0 comments

Ce e nou in meniul de la Nuba Summer Vibes?

by on August 3, 2017
 

Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire, saptamana trecuta, la cina organizata de Nuba #summervibes impreuna cu ‘Alist Magazine, pentru a degusta noile preparate ce compun noul meniu al restaurantului NUBA de pe malul lacului Herastrau.

Cele mai noi preparate se vor alatura colectiei de retete culinare deja cunoscute si indragite de catre clientii restaurantului. Pe langa deliciile pregatite de Chef Catalin Petrescu, meniul include si unele dintre cele mai apreciate deserturi din Bucuresti realizate de Pastry Chef Rares Cristian Dinu.

Pentru a le oferi clientilor sai experienta unui spectacol de arome, noua varianta de meniu e mai bogata in retete apetisante, mai indrazneata in savoare si mai irezistibila ! Experienta asian-fusion cu influente peruane garanteaza ca Nuba #summervibes se afla pe lista locurilor cu preparate fine dining din Bucuresti.

Invitatii la eveniment au degustat in premiera noul meniu din a carui componenta amintim preparate precum: spicy fish mini-tacos, truffle takoyaki, Mongolian beef, foie gras donburi, ohio miso glazed, si nu in ultimul rand 3 feluri de desert : chocolate tree trunk cu truffle mousse, cheese cake cu mango si papaya, sudachi trifle and orange panna cotta.

Pe langa preparatele delicioase, invitatii au rasfoit si noua revista ‘Alist Magazine by Andreea Esca, partener oficial al acestei experiente culinare inedite ce a avut loc in Nordul capitalei.

Pentru decorul de poveste, aprecierile merg catre Floraria Iris si echipa sa de profesionisti. #AppreciateTheCrowd Grupul NUBA, format din Nuba Cafe, Nuba Winter si Nuba Summervibes, planuieste noi lansari de locatii pentru sfarsitul acestui an dar si NUBA Mamaia ce va deveni cu siguranta atractia principala de la malul marii in vara anului 2018.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response