Lifestyle
477 views 0 comments

Miriam Quevedo a ajuns în România, la Elysée

by on December 11, 2017
 

Elysée a lansat, în premieră şi în exclusivitate, în România, colecţia Black Baccara, ce aparţine casei Miriam Quevedo. În cadrul evenimentului de lansare, în prezenţa fondatoarei casei, am descoperit câteva detalii inedite și am testat noile produse de îngrijire a părului și a pielii Miriam Quevedo. Acelaşi eveniment a marcat şi lansarea noului număr al reviste Elysée Magazine, în care veţi regăsi interviuri oferite în exclusivitate de către Miriam Quevedo şi Bertrand Duchaufour.

Cine este Miriam Quevedo?
Pasiunea lui Miriam Quevedo pentru cosmetică a prins contur încă de când era tânără, în timp ce lucra în magazinul de plante medicinale al mamei sale, la Barcelona. Acesta a fost primul său laborator, unde a avut posibilitatea de a se „juca” cu plantele, obţinând astfel produse excepţionale, de la tincturi, esenţe şi creme şi deblocând astfel, cele mai bine păstrate secrete ale naturii pentru ten şi par.
Originară din Barcelona, casa Miriam Quevedo este una dintre cele mai puternice brand-uri de produse cosmetice de îngrijire a parului şi a tenului, produse revoluţionare de înaltă calitate ce conţin ingrediente active valoroase.

Black Baccara e o colecţie revoluţionară care transcende ritualul tradiţional de îngrijire a pielii, folosind o abordare unică şi personalizată pentru toate tipurile de ten. Suprinzător, atunci când vine vorba despre pielea noastră, stilul nostru de viaţă şi obiceiurile zilnice joacă cel mai mare rol în modul în care pielea noastră îmbătrâneşte. Aceşti aşa-numiţi factori epigenetici, precum lipsa de somn, stresul sau poluarea, au o incidenţă gravă asupra pielii noastre, grăbind procesul de îmbătrânire. În esenţă, tenul nostru este oglinda stilului nostru de viaţă. Această colecţie este creata în urma descoperirilor cosmetice de ultimă generaţie, devenind o gamă exclusivă ce conţine ingrediente active avangardiste şi excepţionale, cu texturi deosebite şi rezultate fără precedent.

Dorinţa lui Miriam Quevedo a fost să creeze o linie de produse care să fie extrem de eficiente dar, în acelaşi timp, usor de folosit, care să conţină 40 de ingrediente active de ultimă generaţie şi oferă 40 de beneficii excepţionale. Fiecare produs conţine concentrat de Black Baccara, o specie foarte rară de trandafir, Smart SKINutrients şi un amestec de ingrediente botanice preţioase şi rare.

Colecţiile exclusiviste de îngrijire a părului conţin ingrediente active şi preţioase precum pudra de platină şi diamant, aur de 24 de carate micronizat, ulei de caviar alb şi keratină, care protejează firul de păr precum un scut, rezultatul fiind un păr regenerat din profunzime, strălucitor, sănătos şi elastic.

Cu ocazia lansării în exclusivitate în România, la Elysée, i-am adresat câteva întrebari lui Miriam Quevedo, fondatoarei brandului:

Cum a început Miriam Quevedo călătoria în lumea frumuseții?
Miriam Quevedo: Cu mult timp în urmă, când eram copil, mi-am petrecut verile în magazinul naturist al  familiei și aici mi-am descoperit pasiunea pentru tincturi cu flori naturale și plante medicinale… O mulțime de combinații cu astfel de materii prime, plante din zona Mediterana, din Spania.

Care a fost prima colecție creată? Spuneți-ne mai multe despre ingrediente, textura, acțiunea.
Miriam Quevedo: Prima colecție pe care am lansat-o pe piață în 2005 a fost o colecție de îngrijire a pielii foarte îndragita. O colecție cu tratamente de întinerire pentru care am folosit ingrediente unice, cele mai prețioase ingrediente pe care le-am găsit în natură, prin biotehnologie.

Care este produsul esențial pentru orice femeie, dar produsul personal preferat?
Miriam Quevedo: Depinde de sezon. Aici, în România, unul dintre produsele mele must have este Precious Cream din linia Glacial White Caviar deoarece are grijă de pielea mea mai ales cand e supusă la shimbari mari de temperatură.
Iar pentru îngrijirea părului preferatul meu este Extreme Caviar Restructuring Luxe Serum, produsul esențial care protejează și regenerează părul. Aici, în România, în interior este foarte cald și afară este foarte frig acum… Aceste temperaturi diferite sunt factori care îmbătrânesc pielea și părul, de aceea trebuie să fiți atenți să utilizați produse care sunt eficiente și vă protejează cel mai bine.

Care este acel factor cheie care ne influențează frumusețea?
Miriam Quevedo: Frumusețea fiecărei persoane depinde de stilul de viață al fiecărei persoane. Frumusețea depinde de stilul de viață și de felul în care ne îngrijim de pielea, de părul nostru. Nu este vorba numai de vârstă.
Poate că sunt tineri, dar au părul foarte deteriorat, deoarece l-au procesat prea mult… Sau legat de piele, poate că au stat foarte mult in soare, nu au avut grijă de protecția pielii și, acum, arată mai în vârstă decât alte persoane. Stilul de viață și faptul că nu au avut grijă de sănătatea lor se reflectă și în frumusețea lor generală.

Ce este special la gama de îngrijire a părului? Și de ce ați ales “Extreme Caviar”?
Miriam Quevedo: Suntem foarte mândri de gama noastră de îngrijire a părului, deoarece este prima colecție care tratează părul și scalpul cu aceeași tehnologie pe care o folosim pentru piele. Și este unica, datorita ingredientelor prețioase. Conține ingrediente cosmetice extraordinare, cum ar fi caviarul sau apa termală. Apă care conține minerale încapsulate. Și, bineînțeles, e unică datorită tehnologiei, lucrăm cu soluții moleculare și încapsulări care acționează în profunzime pe scalp și, de asemenea, în fibră.
De ce am ales numele de Extreme Caviar? Nu e vorba de produse extreme… Căutam conceptul de bază, produsul de bază, hranitor pentru părul colorat și tratat. A fost o combinație unică, am folosit cele mai pure ingrediente active pentru a ajuta la repararea părului într-un timp scurt, dar și pe termen lung. Și apoi am ales numele Caviar deoarece conține caviar …

Care este cel mai rar ingredient utilizat într-un produs Miriam Quevedo?
Miriam Quevedo: Suntem încântați că am folosit concentrat de baccara negru în colecția Black Baccara, folosim moleculele active extrase din trandafirul negru baccara care este foarte unic si foarte scump. Culoarea trandafirului e roșu intens, acest tip de culoare conține o combinație foarte puternică de antioxidanți și este ca un concentrat de antioxidanțiș este unic pentru că vine numai dintr-o zonă din Franța. De exemplu, lucrăm cu ulei de caviar alb care este, de asemenea, cu adevarat unic.

Într-o industrie de frumusețe atât de vastă sunteți tentați să dezvoltati brandul într-o direcție nouă, diferită de cosmetică și îngrijirea părului?
Miriam Quevedo: Pentru moment, dorim să ne menținem pozița puternică. Dezvoltăm produse cosmetice și avem o calitate foarte bună. Concentrându-ne pe ceea ce ne place, suntem foarte mândri să vedem că există mult interes, multă atenție în media și o mulțime de referințe în presă pentru produsele noastre. Depășim standardele moderne de îngrijire a pielii cu colecții dedicate stilului de viață modern. Vrem să menținem acest statut chiar acum.

Unde sunt produsele disponibile?
Miriam Quevedo: Ne găsiți în cele mai prestigioase zone. De exemplu, aici, în România, suntem în Elysee, dar ne puteți găsi în Statele Unite unde suntem în Space NK, în Bloomingdale’s, în Harvey Nichols. De asemenea, în Rusia, la Moscova, în GUM Department Store, de asemenea, într-un loc de prestigiu, cum ar fi Mandarin Oriental.
În Miami Mandarin Oriental suntem prezenti cu ritualuri imbietoare pentru piele și pentru îngrijirea părului. De asemenea, în Mandarin Oriental din Barcelona.

Descoperiți în exclusivitate produsele Miriam Quevedo în Elysee:
• Elysée Gallery (Calea Victoriei, 39)
• Elysée Marriott (Bulevardul 13 Septembrie nr. 90 – incinta Hotel Marriott)
elysee.eu.com