Lifestyle
528 views 0 comments

Mathilde are o noua franciza concept store in Deva Shopping City

by on October 8, 2015
 

Concept_store_Mathilde_DEVA_web

Mathilde a inaugurat la Deva o noua franciza concept store, ajungand la o retea de opt reprezentante la nivel national. Magazinul se situeaza in recent inaugurata extensie a centrului comercial Shopping City Deva.

“Am ales Deva pentru inaugurarea celui mai nou Mathilde concept store, un spatiu frumos si stilat, de nivel european, pe masura creatiilor ce poarta semnatura brandului, eveniment care a coincis cu modernizarea centrului comercial de aici. Ceea ce ne-a convins sa aducem Mathilde aici, a fost stabilirea unui parteneriat solid cu persoane care cunosc bine brandul si potentialul lui, fiind totodata si cliente si admiratoare Mathilde, si care au fost dispuse sa investeasca o suma considerabila pentru a achizitiona dreptul exclusiv de a comercializa Mathilde in Deva si Hunedoara, mizand pe potentialul local si dorinta iubitoarelor de frumos din zona de a se imbraca original si cu personalitate.“ – a precizat Razvan Ghesea, director investitii Mathilde.

Creatiile semnate Mathilde se remarca printr-un stil original si atemporal, adaptat necesitatilor femeii moderne, indraznet si versatil, in care predomina croiurile in tendinte, personalizate cu elementele de marca – broderii si aplicatii lucrate manual, oferind tinutelor unicitate. Rochii si fuste unicat, prêt-à-porter, sau pentru ocazii speciale, personalizate cu broderii si aplicatii lucrate manual, cu croieli fluide ce urmaresc forma corpului si pun in valoare feminitatea, bluze cu aplicatii patchwork, salopete cu detalii inedite sau cardigane versatile, iata cateva din piesele de rezistenta ale colectiilor Mathilde.

Din 25 septembrie va invitam si in concept store Mathilde din Shopping City Deva, unde va asteptam sa descoperiti lumea Mathilde si tinutele ei pline de povesti…