Lifestyle
593 views 0 comments

Inghetata LA STRADA te invita in India, Madagascar si California – TASTE THE WORLD!

by on June 15, 2015
 

La strada

Pentru a intelege de ce este inghetata LA STRADA atat de buna, noua campanie “LA STRADA. TASTE THE WORLD” te invita cu mult stil intr-o calatorie imaginara catre tinuturile exotice si insorite ale Madagascarului, Indiei si Californiei, locurile de unde sunt aduse vanilia, mango si fisticul.

“Fie ca vorbim despre inghetata clasica, artizanala sau despre sorbeturi fine, racoritoare si bogate in fructe, folosim intotdeauna cele mai bune ingrediente din lume, astfel incat ceea ce cream sa fie desavarsit. Prin intermediul noii campanii «LA STRADA. TASTE THE WORLD.» publicul este purtat direct la sursa ingredientelor, acolo unde acestea sunt cultivate cu multa experienta si traditie, culese cu grija si aduse in laboratoarele celor mai pasionati dintre creatorii de inghetata”, spune Oana Stincel, Marketing Manager LA STRADA.

LA STRADA Mango te invita in India
India este originea celui mai bun mango din lume. Il regasim in proportie de 45%, in sorbetul LA STRADA Mango. Cu un gust delicios de racoritor, contemporan, sorbetul de mango iese in evidenta atat prin look-ul neconventional, cat si prin gustul autentic de mango proaspat, care ne va transpune in atmosfera fascinanta a Indiei.

LA STRADA Vanilla te poarta in Madagascar
Indepartatul Madagascar este taramul celei mai pure si cautate pastai de vanilie de Bourbon. Cu inghetata LA STRADA Vanilla, simtim fiorul exotic de safari si refacem in minte drumul parcurs de cea mai buna vanilie de la origine… pana la noi. Cu o textura delicata si un gust inconfundabil, inghetata de vanilie va ramane mereu o piesa atemporala printre arome.

LA STRADA Pistachio te invita in California
Cel mai intens fistic, adus din insorita Californie, desavarseste gustul inghetatei LA STRADA Pistachio si te invita sa simti freamatul si vibratia Americii. Cu un gust unic si un stil original, aceasta inghetata este o sursa eterna de inspiratie pentru adevaratii trendsetters.

Multe alte arome deosebite si gusturi autentice completeaza delicioasa colectie de inghetate si sorbeturi LA STRADA. Curiozitatea celor care o incearca va fi pe deplin rasplatita de arome precum: Strawberry, Blackcurrant, Yoghurt & Cherry, Dark Belgian Chocolate, Caramel, Mint & Swiss Chocolate, Hazelnut, Cappucino, Lemon & Lime, Pear, Butter Toffee si Tiramisu.

Vei putea explora o lume intreaga de oriunde si oricand… Tu ce aroma La Strada preferi?