Lifestyle
138 views 0 comments

Iata ce trebuie sa faci pentru a avea articulatii sanatoase

by on February 22, 2018
 

Kollagen plus flacon

Stii ca miscarea este esentiala pentru a-ti mentine sanatatea si pentru a obtine energie si vitalitate pe tot parcursul zilei, indiferent de sezon. In plus, o viata activa te ajuta sa fii mai relaxat, sa scapi de stres si iti ofera o stare generala buna. Sa fii mereu in forma inseamna sa fii sanatos!

Indiferent ca alegi sa mergi la sala, sa faci jogging, pilates, yoga sau sa dansezi este bine sa ai in vedere protejarea articulatiilor, iar pentru aceasta te ajuta un aport optim de colagen. Doppelherz system KOLLAGEN 11.000 PLUS este exact ce ai nevoie. Acesta asigura cea mai mare doza de HIDROLIZAT DE COLAGEN (11 g), sub forma de solutie orala, conditionata in flacoane unidoza, usor de administrat, cu un gust placut de fructe de padure.

Acest produs este recomandat persoanelor care pun presiune sporita pe articulatii, se refac dupa traumatisme osteo-articulare, persoanelor in varsta, sportivilor amatori sau de performanta si persoanelor cu meserii care solicita sistemul locomotor. Prin nutrientii pe care ii contine, contribuie la reducerea disconfortului de la nivelul articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor.

Doppelherz system KOLLAGEN 11.000 PLUS este la fel de util si pentru persoanele preocupate de aspectul si sanatatea pielii, care doresc sa-si mentina aspectul tanar al tenului, indiferent de varsta.

Un flacon unidoza cu 25 ml solutie orala contine:

11 g hidrolizat de colagen si 100 mg sulfat de condroitina

60 mg Vitamina C

300 μg Cupru

16,5 μg Seleniu

5 μg Vitamina D +

Acum Doppelherz system KOLLAGEN 11.000 PLUS este disponibil si intr-un ambalaj cu 30 de flacoane, suficient pentru o luna.
Doppelherz system KOLLAGEN 11.000 PLUS este un supliment alimentar, disponibil in farmacii.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response