Lifestyle
78 views 0 comments

Expoziție de tatuaje HENNA și JAGUA, semnată Henna Journey

by on April 12, 2018
 

Henna Journey și fotograful Florin Cristache au organizat o expoziție cu și despre henna, o incursiune în fabuloasa lume a tatuajelor temporare sub forma unui eveniment care îmbină pictura corporală cu fotografia artistică.

Vernisajul a avut loc miercuri 11 aprilie, ora 19.00, în spațiul cochet al Dialogue Social Bar, str. Hristo Botev nr. 1, și se află deja la a doua ediție. Scopul evenimentului este să aducă sub lumina reflectoarelor jagua, alături de henna care este cunoscută deja, și combinația dintre acestea două. Vorbind în culori, s-ar traduce în nuanțe de albastru și maro care urmăresc armonios anatomia corpului.

E nou, îndrăzneț, intens, avangardist.
Laura Constantin, inițiatoarea curentului henna în România, abordează într-o manieră modernă această formă de artă tradițională străveche cu origini orientale. Studiată în India și aprofundată într-o călătorie amănunțită prin Asia în decursul unui an, arta corporală cu henna este acum explorată sub toate formele ei și treptat acesteia i se adaugă și măiestria în arta cu jagua.

Un eveniment marca Henna Journey, conceptul care a promovat arta corporală cu henna în ultimii 4 ani în România.
https://www.facebook.com/events/765320377000806

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response