Lifestyle
133 views 0 comments

Este Septemberland in toate locatiile Gymboland

by on September 14, 2018
 

In septembrie se numara bobocii, dar si mai bine ceata lui Pogonici, care se intoarce la scoala, dar si la toate activitatile distractive pregatite cu mult sarg si drag la Gymboland.

Cum sa nu iti fie drag de revederea cu colegii, mai ales cand stii ca dupa scoala si in week-end te asteapta zeci de activitati educative care fac trecerea mai lina catre activatile didactice.

Toamna este plina de farmec si de roade, iar specialistii Gymboland ii ghideaza pe copii sa descopere diversitatea si bogatia ei. Atelierele de creatie au ca tematica toamna – ii cunoastem culorile, ii punem roadele in cos, realizam tablouri din semintele fructelor sale, in timp ce in ramele foto din frunzele aurii si aramii vom pastra toate amintirile copilariei.

Vino la Gymboland sa te convingi de calitatea serviciilor si sa alegi workshop-urile potrivite pentru copilul tau. Cateva idei gasesti pe paginile de Facebook si Instagram si chiar si premii – ghiozdane pentru noul an scolar, dar si o mega petrecere aniversara daca postezi o fotografie cu cel mic… fericit.

In plus, cu Gymboland totul devine mai simplu. Copiii sunt in siguranta, in timp ce tu te ocupi in liniste de lista dedicata noului an scolar.