Lifestyle
134 views 0 comments

Descopera noile colectii din AFI Cotroceni care te pot trimite intr-una din capitalele modei!

by on September 27, 2018
 

Noile colectii woman

AFI Cotroceni revine cu vesti foarte bune pentru pasionatii de shopping care isi pot alege articolele vestimentare preferate din cea mai variata gama de colectii de toamna.Noile colectii abia asteapta sa fie imbracate si ii pot trimite pe cei care aleg sa isi imbogateasca garderoba intr-o excursie intr-una din capitalele europene ale modei. Londra, Paris si Milano, orasele in care cele mai noi trenduri din fashion prind viata, sunt destinatiile pe care AFI Cotroceni le ofera pasionatilor de shopping pentru un plus de inspiratie.

Toamna este un moment propice de a da un refresh tinutelor. Fie ca este vorba de inceperea scolii sau intoarcerea din concediu, articolele vestimentare pe care le adaugam garderobei noastre au rolul de a ne transmite o energie pozitiva si sa ne ofere bucuria descoperirii noilor inceputuri. De aceea, noul sezon aduce in AFI Cotroceni cel mai mare mix de articole vestimentare care tin cont de noile tendinte, dar nu face rabat de la piesele clasice care se potrivesc oricarui stil vestimentar si sunt de nelipsit din orice garderoba.

In plus, pana pe 31 octombrie, clientii AFI Cotroceni pot prezenta bonurile de cumparaturi de minimum 300 lei, valoare cumulata din maximum trei bonuri din perioada campaniei, la punctele de inscriere de la intrarea Far sau Galaxy pentru a intra automat in competitia pentru unul dintre cele trei premii mari ale campaniei: un city break intr-una din destinatiile de vis pentru pasionatii de moda – Londra, Paris sau Milano.

“De-a lungul timpului, cele mai noi trenduri in fashion au pornit din capitalele recunoscute ale modei: Londra, Paris si Milano. Acolo brandurile si designerii isi intalnesc creativitatea si pun in scena cele mai mari evenimente cunoscute sub numele de Fashion Week. Din dorinta de a ne suprinde constant clientii si pentru a-i inspira pentru urmatoarea sesiune de shopping in AFI Cotroceni, am ales sa le oferim o experienta intr-unul dintre aceste orase care fac diferenta in materie de fashion.” a declarat Iulia Borsan, Corporate Marketing Director AFI Europe Romania.

Campania se desfasoara pana pe 31 octombrie, iar mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.