Lifestyle
159 views 0 comments

Decathlon deschide un nou magazin in Veranda Mall

by on November 29, 2018
Details
 
 

Decathlon a inaugurat pe 29 noiembrie 2018 un nou magazin in Bucuresti. Acesta este amplasat in incinta centrului comercial Veranda Mall, fiind cel de-al cincilea magazin din capitala si al douazeci si treilea la nivel national.

Magazinul deschis de Decathlon in Bucuresti este unul reprezentativ pentru directia omnichannel a retailerului francez. Prin implementarea noului serviciu Borna Plus, vizitatorii magazinului au posibilitatea de a comanda online, din mai multe puncte din incinta, si alte produse decat cele disponibile in spatiul comercial, acestea fiind livrate gratuit la domiciliu. Acest serviciu permite companiei sa aiba un control mai bun al stocurilor si este puternic sustinut de operatiunile primului centru logistic din Sud-Estul Europei, deschis anul trecut in Romania.

„Ne bucuram sa inauguram un nou magazin in capitala, care marcheaza cresterea organica a businessului Decathlon, pe fondul dorintei romanilor de a duce un stil de viata sanatos si a interesului accentuat pentru activitati sportive tot mai diverse. Cautam in permanenta solutii pentru a oferi produse la cel mai bun raport calitate – pret, servicii performante, 100% adaptate necesitatilor proprii ale iubitorilor de sport, iar prin distributie strategica ne asiguram ca aducem sportul mai aproape de toti utilizatorii romani. Noul spatiu Decathlon din Bucuresti se remarca prin accesibilitate, acesta va fi situat in incinta unui centru comercial de proximitate si prin oferirea unei noi experiente de cumparaturi, magazinul fiind in mod clar unul centrat pe utilizatori. Acesta dispune de mai multe spatii de testare a produselor, dar si de servicii care accentueaza directia omnichannel si care integreaza experientele din offline cu cele din online. Mai mult, datorita serviciului Borna Plus, utilizatorii au acces la toata gama de produse Decathlon, ceea ce ii aduce mai aproape de sporturile preferate, dar si de altele noi”, a declarat Gwenn Hervo, Manager Expansiune, Decathlon Romania.

Noul magazin din Bucuresti se afla in incinta centrului comercial Veranda Mall, etajul 1, amplasat pe Strada Ziduri Mosi, Nr. 23, Sector 2. – 303. Magazinul are o suprafata de 1,800 m2 si corespunde formatului retelei de spatii comerciale Decathlon – “Toate sporturile sub acelasi acoperis”, fiind proiectat in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale de proiectare si siguranta in domeniul retail-ului sportiv.

Astfel, noul centru Decathlon din capitala pune la dispozitia utilizatorilor mai mult de 5,000 de articole si echipamente, destinate practicarii a peste 60 de sporturi si un teren de test, in suprafata de 600 de metri, cu acces gratuit.
Gama extinsa de articole se adreseaza unei plaje largi de utilizatori: de la sportivi avansati, pana la amatori si pasionati de miscare, toti pot beneficia de articole si echipamente la un raport excelent calitate – pret.

Produsele comercializate, atat marcile proprii Decathlon, cat si ale celorlalte branduri, se ridica la cele mai inalte standarde, din punct de vedere fiabilitate tehnica, diversitate, creativitate si inovatie in domeniului sportului si au o garantie de minim 2 ani. Oferta de echipamente si articole acopera o gama variata de sporturi, printre care drumetie montana, fitness, alergare, ciclism, sporturi de echipa, sporturi de combatere, tenis, vanatoare, pescuit, echitatie, natatie, role, patinaj, schi si altele.

Inaugurarea magazinului a avut loc in prezenta conducerii companiei, a reprezentantilor mass-media, a unor reprezentanti ai cluburilor sportive din capitala, cat si a iubitorilor de sport din oras.

In 2017, retailerul sportiv a deschis trei noi magazine – la Botosani, Buzau si Piatra Neamt si a modernizat spatiul din centrul comercial Pallady din Bucuresti. Tot anul trecut, a fost inaugurat si primul centru logistic Decathlon din Romania, care aprovizioneaza trei state sud-est europene.

Decathlon ofera iubitorilor de sport articole si echipamente sportive conform celor mai inalte standarde de calitate si inovatie din domeniu. Magazinul include produse apartinand marcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – pret. Denumite marci Pasiune, acestea reprezinta o alternativa viabila pentru produsele deja prezente pe piata, ce contribuie in mod concret la implinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

Totodata, prin produsele cu eticheta Primul Pret Tehnic, Decathlon propune clientilor sai produsul cu cel mai bun raport calitate-pret, pentru fiecare gama de produse, cu o garantie de minim 2 ani.