Lifestyle
630 views 0 comments

Dali Haute Parfumerie oda adusă iubirii

by on February 13, 2017
 

De Valentine’s, Elysee prezinta in exclusivitate colectia Dali Haute Parfumerie ce consta in 5 parfumuri opera de arta, incapsulate in flacoane bijuterie, deosebit de prețioase.

Inspirata din iconicele bijuterii create de catre surrealistul Salvador Dali, colecția de parfumerie de arta Dali Haute Parfumerie reprezinta o oda adusa iubirii atat prin continut cat si prin design.

“In bijuterii si in toata activitatea mea artistica, creez ceea ce imi place mai mult” spunea Salvador Dali.

Dalí Haute Parfumerie si-a gasit inspiratia in Bijuteriile Dalí, carora Fundatia Gala-Salvador Dalí le-a dedicat un muzeu langa Dalí Theatre – Museum in Figueres.

Imprumutand cateva embleme din iconografia Maestrului, si anume ochiul, fluturele, pocalul, mana si ceasul, Dalí Haute Parfumerie urmeaza una dintre ambitiile marelui artist: aceea de a crea bijuterii, piese ce incanta privirea, in timp ce exalta spiritul si ating inima.

Precum o piesa din bijuteriile lui Dalí, parfumul capata o noua dimensiune in contact cu pielea. Te invaluie si iti innobileaza fiecare zi.

Calice de la Seduction Eternelle este parfumul care incapsuleaza iubirea eterna dintre Tristan si Isolda, redata atat de frumos pe note olfactive de catre renumitul Maestru Parfumeur, Alberto Morillas.

 

Povestea incepe atunci cand Tristan il ucide pe fratele Isoldei, o tanara domnita pura precum petalele de iasomie. Plina de ura si suferinta, Isolda il atrage pe Tristan, cu gandul sa il ucida si ii ofera un pocal cu otrava. Printr-o minune, otrava din pocal se transforma intr-o potiune a iubirii pe note delicioase de vanilie si ylang-ylang. Delicat si senzual, pretios si plin de contraste, acest parfum devine tentația seductiei eterne, asa cum Tristan a cazut in mrejele Isoldei.

Un tribut al parfumierului Alberto Morillas adus bijuteriei «Tristan si Isolda», creata de catre Salvador Dali in 1953, reusind sa redea pe note olfactive aceasta poveste de iubire eterna.
100ml/gr – 1350 RON

Regard Scintillant de Mille Beautés
Influentat de puterea patrunzatoare a Ochiului Dalinian, Alberto Morillas a decis sa interpreteze aceasta creatie gandita pentru a incanta atat ochiul cat si spiritul. «Ochiul timpului» ofera flaconului un aer hipnotizant, ce uimeste prin frumusetea eterna si dezvaluie un parfum elegant si misterios, sarutat de soare si de nobilul si gratiosul trandafirturcesc.
100ml/gr – 1350 RON

Mélodie du Cygne de la Main
Eleganta «Mainii cu vene de frunza» aceasta bijuterie din aur galben, smarald si rubin, gandita de Salvador Dalí în 1949, l-a inspirat pe Alberto Morillas sa transpuna emotiile sale olfactive intr-o esenta calma si invaluitoare ce metamorfozeaza tandretea unei mangaieri.
Exclusiv in Elysee!
100ml/gr – 1350 RON

Voyage Onirique du Papillon de Vie
Inspirat de bijuteria delicata «Pocalul vietii», creata in 1965. Fluturele care decoreaza sticla, este o invitatie a maestrului parfumier de a ne lasa prinsi intr-un zbor imaginar in lumea unei miresme dulci, usoare si efemere. Precum fluturele vietii, indragostit de lumina, inima si sufletul nostru sunt cucerite de acest genial si senzual siaj, luandu-si zborul ca prin vis.

100ml/gr – 1350 RON

Fluidité du Temps Imaginaire
Bijuteria iconica a lui Dali din aur si diamante,“Persistenta memoriei”, creata in 1949 si reprezentand timpul care se topeste cu o nonsalanta voluptoasa, a inspirat un parfum radiant si senzual, o metafora a timpului in perpetua miscare, alunecand in viata asa cum un parfum aluneca pe piele, in totala armonie.
100ml/gr – 1350 RON

Parfumurile casei Dali Haute Parfumerie se gasesc in exclusivitate in magazinele Elysee.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response