Lifestyle
436 views 0 comments

Cum a fost la Alexandreea Club Fitness & Spa

by on October 17, 2018
 

Alexandreea Club

In orice anotimp este bine sa iti dedici o parte din timp pentru sanatatea ta. Desi in ultimii ani mi-am tot propus sa mai ajung la o piscina mai des, nici anul acesta nu am reusit sa imi fac timp sa ajung. Insa de curand am primit o propunere de a testa serviciile Alexandreea Club Fitness & Spa.

Alexandreea Club Fitness & Spa este un centru de miscare si de relaxare aflat in apropiere de Arena Nationala, mai exact este situat pe Bulevardul Basarabia 37-39 si este impartit pe cinci nivele:

Nivelul – 1 | Piscina semiolimpica (25 metri lungime / 8metri latime / 1.50 metri andancime, beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, centrala de tratare a aerului), saune finlanedeze, jacuzzi.

Nivelul 0 | Receptia, Barul Sportiv, Vestiare pentru femei si barbati, dotate cu cate 10 dusuri individuale si 120 de cusete.

Nivelul 1 | Are o sala moderna de fitness dotata cu aparatura de ultima generatie.

Nivelul 2 | Sala de aerobic, sala de cycling si solarul pentru bronzare.

Nivelul 3 | Masaj, Manichiura – Pedichiura, Cosmetica, Coafor – Frizerie, Cabinet de evaluare nutritionala.

Alexandreea Club Receptie

Binenteles pe mine m-a interesat accesul la pisicina asa ca odata ajuns, mi-am facut card membru care este sub forma unui card magnetic. Procedura ce a durat foarte puțin, cardul se face pe loc, la receptie, cu poza ta și se completează un singur formular.

Pe cardul magnetic este pus tipul de abonament pentru care ati optat și este necesar atât la intrarea in vestiar cat si pentru accesul la fiecare nivel, aici fiind nevoie de câte o validare a cardului pentru a putea intra. Astfel daca ati optat pentru 10 sedinte sau mai multe vi se va scadea din numarul de sedinte numai atunci cand veti valida cardul. Se pot alege ca număr de ședințe intre 1-300 de sedinte sau nelimitat.

Ca tipuri de abonamente mai exista mai multe optiuni:

Abonament Full Zone – Acces în toate zonele din club

Abonament Dry Zone – Acces în zonele de Fitness, Aerobic și Cycling

Abonament Wet Zone – Acces în zonele de Saună, Jacuzzi și Piscină

Va puteti alege si intervalul orar dorit:

FULL TIME | Acces în programul de funcționare al Clubului
DAY TIME | Acces până în ora 15:00

Odata ajuns am observat ca piscina este foarte curata, nu miroase a clor si chiar m-am interesat si am aflat ca beneficiaza de un sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV. Tot langa piscina se mai afla 2 saune si un jacuzzi destul de mare.

Eu am ajuns intr-o sambata in jurul orei 10 si pot spune ca nu era foarte aglomerat, fata de alte locuri unde daca te duci mai tot timpul este plina piscina și multa agitație. Desigur nu stiu cum este in alt interval de timp.

Pentru mine chiar este important ca atunci cand ma duc la piscina sa nu fie foarte aglomerat, tocmai de accea m-am bucurat ca desi era in weekend a fost foarte relaxant.

Am incercat și baia in jacuzzi care fata de alte spa-uri care se lauda ca au jacuzzi, aici chiar este un jacuzzi in adevaratul sens iar asta inseamna ca pot fi setate programe la ventuzele dinăuntru cât și temperatura apei. Dintre cele 2 saune am observat ca doar una functiona dar chiar si asa nu se aglomera.

In concluzie pot spune ca daca iti doresti sa mergi la o piscina si sa nu te stresezi ca poti lua nu stiu ce bacterie asa cum am auzit in mai multe cazuri chiar si in cadrul unor cluburi/hoteluri selecte, cei de la Alexandreea Club Fitness & Spa chiar chiar au investit intr-un sistem de tratare si dezinfectare a apei.

Asa ca daca vreti sa veniti cu copiii sau cu sotia gravida la pisicina este important sa va interesati inainte ce investii au facut pentru tratarea apei din piscina. Am văzut ca se țin și clase de înot pentru copii, mulți părinți chiar vin cu copiii la piscina și chiar și asa este o atmosfera plăcută.

Chiar mi-a plăcut experienta la Alexandreea Club Fitness & Spa, ceea ce regret este ca nu locuiesc în zona pentru a ajunge mai des și a vedea cum sunt orele de fitness, sala, totul. Cei care sunt în zona Dristor – Piața Muncii – Arena Națională chiar se pot bucura de un club unde se pot relaxa și antrena în condițiile cele mai bune.