Lifestyle
449 views 0 comments

Craciunul nu este doar pentru copii

by on December 15, 2015
 

DUREX_KV_Craciunul_nu_este_doar_pentru_copii

Durex reinventeaza Craciunul prin intermediul campaniei „Craciunul nu este doar pentru copii”, una care incearca sa-i faca pe adulti sa se bucure si ei din plin de cea mai importanta zi a sarbatorilor de iarna.

Dincolo de semnificatiile religioase ale acestei sarbatori, Craciunul inseamna mai mult decat orice o adevarata goana dupa cadourile pentru copii. Jucariile, dulciurile, cartile de colorat sau puzzle-urile stau frumos asezate la baza bradului pana cand cei mici dau buzna sa vada ce daruri au primit de la Mosul. Este o imagine frumoasa, pe care o asteptam si noi, adultii, cu mare emotie in fiecare an. Ne bucura fericirea lor, ne bucura entuziasmul lor.

Si totusi…am uitat ceva!? Am uitat cumva de noi!? Da, de noi adultii! De ce sa nu ne bucuram si noi cu acelasi entuziasm de cadourile de Craciun?

Durex s-a gandit la asta si din acest motiv a initiat campania „Craciunul nu este doar pentru copii”.

Astfel, in perioada 05.11.2015 – 31.12.2015, iubaretii care cumpara orice produs Durex pot inregistra numarul bonului fiscal si numele magazinului din care au facut achizitia in aplicatia special creata pe pagina www.facebook.com/Durex.Romania. Prin tragere la sorti, oricine participa la promotie poate castiga unul dintre cele 100 de cadouri pregatite de Durex. Regulamentul complet este disponibil pe www.facebook.com/Durex.Romania

Un mod perfect pentru oricine sa-si surprinda partenerul sau partenera cu un cadou care, pana la urma, va fi de folos amandurora.
Fiecare cutie cadou contine urmatoarele produse:
– un pachet DUREX PLEASURE ME 3 buc.
– un pachet DUREX TASTE ME 3 buc.
– un pachet DUREX REAL FEEL 10 buc.
– un pachet DUREX MUTUAL PLEASURE 10 buc.
– un gel DUREX PLAY STRAWBERRY 50ml
– un gel masaj DUREX GUARANA 2 in 1
– un DUREX RING

Din moment ce sacul Mosului este atat de incarcat, este de asteptat ca magia Craciunului sa tina cel putin cateva saptamani.
Durex asteapta cu nerabdare acest Craciun special de care se vor bucura de aceasta data si adultii!