Lifestyle
454 views 0 comments

Coregraful Emil Rengle sustine primul workshop al verii in Bucuresti

by on June 16, 2015
 

Workshop Emil Rengle

Emil Rengle, unul dintre cei mai talentati coregrafi din Romania, sustine sambata, 20 iunie, primul workshop al verii. Tanarul artist le propune iubitorilor de dans un eveniment-concept ideal pentru o seara fierbinte de vara, care include cursuri de dans urmate de o petrecere la piscina. Workshop-ul va avea loc la Bonton Lounge incepand cu ora 17.00 iar distractia va tine pana tarziu in noapte.

Emil Rengle deschide sezonul workshop-urilor de vara cu un curs dedicat dansatorilor amatori si nu numai. Timp de doua ore, participantii vor avea ocazia de a invata coregrafii noi si tehnici de dans inedite de la tanarul care este considerat coregraful vedetelor in Romania. Mai apoi, dansatorii se vor racori cu fresh-uri naturale in timpul petrecerii la piscina, unde toata lumea va avea unda verde la balaceala si super distractie.

Surprizele pregatite de Emil Rengle nu se opresc, insa, aici. Tinerii prezenti la workshop vor avea ocazia sa ii urmareasca pe talentatii dansatori din trupa PRO Dance, care vor incinge atmosfera in timpul petrecerii de la piscina. De asemenea, la eveniment vor participa si cativa invitati speciali, precum finalistii emisiunii Romanii au Talent 2015, Oana Zara, Alexandru Bordea si Bogdan Bolohan.

Mai multe informatii despre Workshop-ul semnat de Emil Rengle puteti gasi pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/events/1455478114746587/. De asemenea, detalii despre activitatea tanarului coregraf puteti gasi pe site-ul sau, www.emilrengle.ro sau pe paginile sale oficiale de Facebook si Instagram.