Lifestyle
209 views 0 comments

Centrala de Escalada inaugureaza CENTRALA

by on November 20, 2018
Details
 
 

Centrala

CENTRALA este cel mai mare spatiu adresat pasionatilor de escalada, parkour si yoga din Cluj-Napoca, aceasta situandu-se pe o suprafata de peste 500mp. Proiectul este alcatuit din sala de parkour, prima de acest tip din Cluj-Napoca, amenajata impreuna cu cei de la Primitive, studioul de yoga realizat in parteneriat cu Mandala Yoga si sala de escalada de 12 metri inaltime, cea mai inalta din oras.

Centrala

Proiectul este dezvoltat de catre o echipa de tineri clujeni din care face parte si Vlad Capusan, initiatorul acestui concept. Vlad Capusan are in palmares expeditii pe crestele muntoase din Europa si din Asia, respectiv 10 expeditii in Himalaya, pe varfuri cu altitudini intre 6.000 si 8.000 de metri. De asemenea, Vlad a participat, in calitate de explorator, la expeditii organizate in Europa, Orientul Mijlociu, Rusia, America de Nord si de Sud, Asia Centrala.

 

Spatiul este situat in Piata 1 Mai din Cluj-Napoca si ofera un panou de escalada si bouldering de aproximativ 700 mp, cu o amprenta la sol de circa 250 mp si o inaltime de 12 metri, un studio de Yoga foarte primitor si prima sala de parkour din municipiul Cluj-Napoca.

Dezvoltatorii proiectului au drept obiectiv pentru primul an de activitate afaceri de peste 90.000 euro si un trafic de peste 1000 de oameni.
„Acest concept a luat nastere din pasiunea noastra pentru un alt tip de activitate fizica. Sala de escalada poate constitui un preambul pentru cei care vor cocheta, eventual, cu alpinismul. Sala de parkour, prima din Cluj-Napoca, va raspunde celor mai exigente nevoi de adrenalina. Sala de Yoga va fi spatiul ideal pentru meditatie si regasirea sinelui. Obiectivul nostru este de a propune clujenilor o evadare din cotidian si ne dorim ca CENTRALA sa devina o comunitate in adevaratul sens al cuvantului”, declara Vlad Capusan, unul dintre fondatorii proiectului.