Lifestyle
512 views 0 comments

Cartea L’Amour & Brancusi e disponibilă și în România

by on April 12, 2016
 

BRANCUSI0_6-c

Cartea L’Amour & Brancusi a fost lansată în anul 2014 la Geneva și nu reprezintă o altă bibliografie sau monografie a artistului Constantin Brâncuși, este o colecție de informații despre artist, incluzând drumul de la Hobița (locul nașterii sale) până la Paris. Claudia Florentina, joaillier și promotor al frumosului anunță distribuția cărții L’Amour & Brancusi și în România.

„Am vrut să scriu o carte care să fie parcursă ușor și să ai niște informații utile și la subiect despre acest mare artist. Am scris pentru că eram interesată să-l cunosc și am început să fac cercetare timp de 2 ani de zile, perioadă în care am fost personal la Târgu Jiu, Hobița, Paris, pentru realizarea fotografiilor, am acumulat bibliografie, cărți despre artist și 6 luni pentru redactarea textelor”, spune Claudia Florentina.

Cartea a fost realizată sub îndrumarea mentorului său Corinne Charles, Doctor în Istoria Artei, cu 24 de ani de experiență în domeniul cercetării istoriei artei.

L’Amour & Brancusi este redactată în limba franceză, iar în cele 200 de pagini, cititorii vor descoperi momente din viața artistului alături de fotografii din satul natal, orașele unde s-a format, unde a lucrat, atelierele, femeile care au lăsat o amprentă în viața artistului.

BRANCUSI0_c

Cartea L’Amour & Brancusi se poate achiziționa din: Librăria Mihai Eminescu, Compania de Librării București (Librăria Mihail Sadoveanu, Luceafărul Unirii, Academiei, 13 Septembrie, etc.), Hotelul Europa Royal, Palatul Șuțu, My Romanian Store sau prin comandă online la adresa info@claudiaproperties.com.