Lifestyle
502 views 0 comments

Carrefour România deschide cel mai nou hipermarket în ParkLake

by on September 1, 2016
 

Carrefour România propune o nouă experienţa de cumpărături, deschizând, de la 1 septembrie 2016, cel mai nou şi inovator concept de hipermarket din Bucureşti în cadrul centrului comercial ParkLake. Cel de-al 11-lea hipermarket Carrefour din Bucureşti şi al 30-lea din ţară îşi va întâmpina clienţii într-o ambianţă modernă, cu o gamă largă de produse, la preţuri… natural de mici! Mai mult decât atât, clienţii pot câştiga prin tragere la sorţi, în perioada 1-14 septembrie, un Renault Clio, zeci de telefoane, tablete, încărcătoare ecologice, biciclete şi multe alte premii, din oră în oră, la casele de marcat.

Date cheie aie noului hipermarket din strada Liviu Rebreanu, nr. 4, sector 3, Bucureşti:
suprafaţă de vânzare de 7.800 de m2 S 350 de angajaţi S 34 de case de marcat
2.500 de locuri de parcare, în subteran, cu primele 2 ore gratuite
accesibil printr-o largă varietate de mijloace de transport : 5 linii de autobuz (101, 102, 311, 330, 335), 2 linii de troleibuz (70, 79), 3 linii de tramvai (1, 23, 27) şi 3 staţii de metrou (Ml, M3 – Dristor, Titan, Nicolae Grigorescu)
programul magazinului – 8:00-22:00 S telefon: 0374 853 700

„Suntem extrem de bucuroşi să le aducem clienţilor noştri produsele lor preferate într-un concept cu totul inovator. Odată cu deschiderea acestui magazin, Carrefour România propune un nou conceptul de hipermarket şi oferă o nouă dimensiune cumpărăturilor, într-un spaţiu unic. Designul magazinului este deosebit, cu accent pe confortul la cumpărături şi integrat in conceptul centrului comercial, axat pe elemente din natură. Noul concept de expunere va oferi clienţilor o mai bună vizibilitate asupra produselor. De asemenea, Carrefour este o companie care face eforturi sa protejeaze mediul în care activează, iar noul nostru magazin vine dotat cu vitrine frigorifice şi becuri cu consum redus de energie aliniat la trendurile mondiale de reducere a consumului energetic, posibilitatea reciclării selective, pentru a fi în ton cu tendinţele mondiale de reducere a consumului energetic. în plus, anual ne implicăm în acţiuni de protejare a mediului prin acţiuni de plantare a copacilor, aducându-ne contribuţia şi în Sectorul 3. Am plantat deja o serie de 50 de copaci în această zonă a oraşului, urmând ca în viitor să mai plantăm încă 100, pentru a-i păstra renumele de – cel mai verde sector al oraşului”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Hipermarketul Carrefour ParkLake va cuprinde toate departamentele şi specialităţile de produse caracteristice magazinelor acestui format, oferind o atenţie sporita designului, ambianţei, calităţii şi prospeţimei fructelor şi legumelor, a produselor pregătite în laboratoarele proprii, confortului şi diversităţii la cumpăraturi. Universul produselor este vast, de la gastronomie, brutărie, electronice, electrocasnice şi IT, zona de fashion, produse sportive şi de hobby, home & deco şi cosmetice, până la servicii diverse!

Servicii propuse:
Servicii financiare (Card de Credit Carrefour MasterCard, rate fără dobândă, credite de nevoie personale sau de consum)
Transfer de bani (prin MoneyGram)
Pay Point (plăţi utilităţi, rate, asigurări, credite)
Automat plăţi facturi utilităţi
Modalităţi de plată multiple (cash, card, bonuri de masă, contactless, plata cu telefonul mobil)
Posibilitatea de autofacturare (cu ajutorul aparatelor speciale)
Extragaranţie (de până la 3 ani)
Livrare la uşa ta (a produselor voluminoase în limita a 30 km)
Returnare produse (cu bonul de casa în 48 de ore)
Vanzare bilete concert, spectacole şi meciuri (prin Eventim)
Loto (la casele de marcat)
Casa familiei (loc de joacă pentru copii)
Carrefour (aplicaţie pe telefonul mobil, prin contul My Carrefour de pe site-ul www.carrefour.ro)

De asemenea, cu ocazia lansării, clienţii se vor bucura atât de numeroase premii şi surprize, cât şi de spectacole de excepţie. Pe 2 septembrie, începând cu ora 18:30, Parcul IOR va fi animat de 40 dansatori şi acrobaţi ce vor reda atmosfera unei Păduri Fermecate, printr-un spectacol magic, însufleţit de fauni, crăiese, spiriduşi şi zâne, voie bună şi cadouri. Parada, formată din artişti veniţi special de la Londra, va traversa întreg parcul pentru ca apoi să termine spectacolul chiar în interiorul hipermarketului Carrefour.
La Carrefour ParkLake clienţii vor beneficia de o experienţa completa de cumpărături, la cele mai înalte standarde de calitate. Ei vor găsi într-un spaţiu modern şi prietenos tot ceea ce au nevoie sub acelaşi acoperiş!