Lifestyle
464 views 0 comments

Black Friday: London Tailors a pregatit reduceri de pana la 50%

by on November 17, 2016
 

londontailors bf

London Tailors este magazinul romanesc construit pe conceptele made to measure si one stop shop prin care le ofera clientilor sansa de a arata ca un adevarat gentleman.Stilul personal al fiecaruia este valorificat printr-o colectie de haine si accesorii de o deosebita eleganta si rafinament. Acum, la mijlocul lunii noiembrie, magazinul a pregatit o serie de surprize si reduceri pentru toti iubitorii stilului si vestimentatiei de bun gust.

London Tailors a pregatit un weekend dedicat Black Friday. Campania aduce preturi mai mici cu pana la 50% la o serie larga de produse din toate colectiile. Promotiile sunt valabile in perioada 18 – 20 noiembrie in reprezentantele London Tailors si online pe site-ul magazinului.

Gama de produse pregatita pentru acest sezon cuprinde o selectie variata de articole vestimentare masculine de cea mai inalta calitate, precum costume, camasi, haine de iarna, sacouri, incaltaminte si accesorii. Mai mult, pe site-ul LondonTailors.ro, clientii au la dispozitie un configurator unde isi pot crea ei insisi tinuta potrivita cel mai bine stilului propriu.

London Tailors a pornit cu o investitie de 250.000 de euro, fonduri proprii, si a ajuns in doar cativa ani la o cifra de afaceri de peste patru milioane de lei si o echipa de 14 angajati. Investitia initiala a fost amortizata in doi ani de activitate. Pentru noul sezon din acest an, London Tailors estimeaza vanzari de 1,3 milioane de lei.