Lifestyle
215 views 0 comments

Ana Hotels a deschis oficial ESSENZA – PURE WELLNESS

by on May 24, 2018
Details
 
 

ESSENZA - Pure Wellness

Ziua de vineri, 18 mai, a insemnat, printre altele, deschiderea oficiala a unui nou centru SPA in cadrul Crowne Plaza Bucharest Hotel: Essenza – Pure Wellness.

Alaturi de blogger-ii si publisher-ii din industria de profil invitati la lansare, echipa noului centru wellness a pregatit o incursiune in ceea ce isi doreste sa fie acest nou spatiu pe cat de linistitor, pe atat de rafinat: relaxare, calm, culoare, stare de bine, energie, recalibrare, aliniere cu sinele. Pe scurt, asa cum numele de brand o spune „Your pathway to equilibrium”. De la smoothie-uri si fructe eco, sushi ori prajituri bio si pana la tururi complete de SPA, ore de yoga si ritmuri inedite de capoeira, Essenza – Pure Wellness si-a deschis vineri sufletul in fata tuturor care apreciaza punctele centrale ale acestui spatiu: echilibrul prin trairea constienta, plutirea prin bucuria intalnirii cu apa si ancorarea prin depasirea limitelor propriului corp.

Essenza – Pure Wellness are la baza un design-concept al consultantului Helenei Coulon si o filosofie despre renasterea activa inspirata de consultantul SPA Oana Manole: axat pe tehnica si finisaje de cel mai inalt nivel, atmosfera calda inconjurata de zonele verzi din jurul centrului face apel la virtutile vechilor arte vindecatoare, la eternele binefaceri ale ceaiului si la luxul francez. Terapiile SPA se bazeaza pe ritualuri ale culturilor stravechi, combina efectele antioxidante ale ceaiului si ale apei minerale, iar produsele Thémaé, o premiera pentru Romania, sunt create exclusiv cu apa naturala pentru a maximiza efectul fiecarui compus de ceai.

Construit pe principiile unei vieti echilibrate inundate de lumina si esente naturale, centrul extins pe trei niveluri are aproape 1.000 de mp finisati cu piatra naturala, ceramica, piele, cupru , lemn si sticla si isi primeste oaspetii in piscina interioara, in studioul de yoga/pilates/dansuri, in jacuzzi-ul din gradina, in sala de fitness utilata Technogym, in salile de tratamente exclusiviste, in zona de saune, hamam si masaje umede, pe paturile de apa din sala de relaxare, precum si in capsulele de plutire si destindere totala prin imersiune completa in apa sarata, o alta premiera pe piata hoteliera din Romania.

Essenza este un centru dedicat tuturor celor care doresc sa isi recastige intreaga fiinta si ofera diverse variante de acces si pachete de membru: de la rezervari la yoga care pornesc de la 56 lei/h sau masaje profesionale care incep de la 119 lei, la acces de o zi la toate spatiile din SPA si pana la abonare GOLD sau PLATINUM pentru un an de zile, variantele de obtinere a unei noi stari de bine sunt dintre cele mai diverse si pot fi customizate in functie de nevoile celor interesati.

Cu ocazia deschiderii sunt disponibile doua promotii foarte speciale: -20% discount la toate tipurile de abonament, precum si o oferta de grup 10+1: la 10 abonamente cumparate, se primesc 11. La conducerea Essenza se afla Niculae Vasile, un coordonator de wellnes, recreation, fitness, leisure si wellbeing cu o experienta de peste 20 ani de conducere in industria de profil si dobandita in Romania, Qatar, Dubai, Abu Dhabi, Muscat si nu numai.

Orice programari sau detalii despre pachetele de membru Essenza – Pure Wellness se pot obtine la adresa de e-mail info@essenza-spa.ro, la numarul de telefon 021 202 1030 sau direct de pe pagina de Facebook: www.facebook.com/EssenzaPureWellness.