Lifestyle
80 views 0 comments

Absolut lanseaza noua editie limitata Absolut Comeback

by on November 13, 2019
 

Absolut Comeback

Absolut continua seria editiilor limitate lansate in fiecare an cu Absolut Comeback.Noua editie limitata este realizata din 41% sticla reciclata, la fel ca toate sticlele Absolut. Cu ocazia acestei lansarii, Absolut incurajeaza reciclarea si sustine un stil de viata sustenabil.

Sustenabilitatea face parte din misiunea brandului Absolut de a contribui la o lume in care creativitatea ghideaza progresul, iar anul acesta alege sa o exprime prin noua editie limitata Absolut Comeback. Mesajul editiei de anul acesta este de a sustine o lume circulara, in care resursele pot fi refolosite intr-o forma noua astfel incat economiile locale, comunitatile si ecosistemele sa aiba de castigat.

Designul editiei limitata Absolut Comeback ilustreaza circuitul resurselor in natura si incurajeaza reciclarea prin puterea exemplului. La fel ca toate sticlele Absolut, sticla in editie limitata este creata in oraselul Åhus din Suedia si produsa din 41% sticla reciclata.

Editia limitata Absolut Comeback poate fi gasita de azi pe site-ul King.ro si incepand din data de 18 noiembrie in hipermarketurile Carrefour si Carrefour Market din Bucuresti si din tara, in retelele Kaufland si Cora, precum si in toate magazinele Mega Image si Mega Image Concept Store, in limita stocului disponibil. Noua sticla Absolut Comeback este cadoul perfect atat pentru colectionarii Absolut, cat si pentru cei care au ales un stil de viata sustenabil, cu respect pentru mediu.