Filme

Wonder Woman descoperă adevarata ei putere

 

Dacă adori super-eroii sunt sigură ca abia aștepţi filmul WONDER WOMAN, iar vestea buna e ca de maine deja poţi vedea cel mai nou film Warner Bros în cinematografe. Dacă ai văzut trailerul, știi ca te poti aștepta la efecte excelente, filmări spectaculoase și la o poveste frumoasă.

Gal Gadot joacă rolul principal în „Wonder Woman”, un film impresionant de acțiune și aventură, regizat de Patty Jenkins („Monstru”, serialul AMC „The Killing”), care odată cu premiera sa cinematografică din 2 iunie, devine primul film dedicat în întregime super-eroinei DC.

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o prințesă din Amazon, crescută într-un paradis izolat și antrenată pentru a deveni invincibilă în luptă. Dar când un pilot american se prăbușește pe țărmul insulei și le povestește amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncină lumea întreagă, Diana decide să plece de pe insulă, convinsă că poate anihila această amenințare. Luptând alături de omenire într-un război menit să pună capăt oricăror alte războaie, Diana își va descoperi marile puteri… și adevăratul destin.

Alături de Gadot, din distribuția internațională a peliculei au mai făcut parte Chris Pine (filmele „Star Trek”), Robin Wright („Fata cu un dragon tatuat”, serialul Netflix „Culisele puterii”), Danny Huston („Înfruntarea titanilor”, „X-Men de la Origini: Wolverine”), David Thewlis (filmele „Harry Potter”, „Teoria întregului”), Connie Nielsen (serialul „The Following”, „Gladiatorul”), Elena Anaya („Pielea în care trăiesc”), Ewen Bremner („T2 Trainspotting”, „Expresul zăpezii”), Lucy Davis („Lupta cu zombi”, serialul „Better Things”), Lisa Loven Kongsli (viitorul „Ashes in the Snow”), Saïd Taghmaoui („Țeapă în stil american”) și Eugene Brave Rock (serialul „Hell on Wheels).

Patty Jenkins a regizat filmul după un scenariu scris de Allan Heinberg, povestea fiind creată de Zack Snyder, Allan Heinberg și Jason Fuchs, pe baza personajelor din benzile desenate DC. Wonder Woman a fost creată de William Moulton Marston.

Pelicula a fost produsă de Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder și Richard Suckle, producătorii executivi fiind Stephen Jones, Geoff Johns, Jon Berg, Wesley Coller și Rebecca Steel Roven.
Din echipa de creație condusă de Jenkins au făcut parte directorul de imagine Matthew Jensen („Cronici”, „Fantastic 4”, serialul HBO „Urzeala tronurilor”), scenografa Aline Bonetto, nominalizată la premiile Oscar („Amélie”, „O logodnă foarte lungă”), editorul de imagine Martin Walsh, laureat al premiului Oscar („Chicago”, „Jack Ryan: Agentul din umbră”), designerul de costume Lindy Hemming, laureată a premiului Oscar (trilogia „Cavalerul negru”, „Topsy-Turvy”) și supervizorul efectelor vizuale Bill Westenhofer, laureat al premiului Oscar („Viața lui Pi”, „Busola de aur”). Muzica a fost compusă de Rupert Gregson-Williams („Fără armă în linia întâi”, „Legenda lui Tarzan”).

Warner Bros. Pictures prezintă, în colaborare cu Tencent Pictures și Wanda Pictures, „Wonder Woman” – o producție marca Atlas Entertainment/Cruel și Unusual. Pelicula va fi distribuită de compania de entertainment Warner Bros. Pictures în format 3D și 2D în anumite cinematografe și în format IMAX în întreaga lume.