Filme,  Stiri Filme

Vezi cele mai apreciate filme de Oscar la Grand Cinema & More – Festivalul Filmelor de Aur

Festivalul Filmelor de Aur_Grand Cinema & MoreGrand Cinema & More invita iubitorii de film sa vizioneze cele mai apreciate productii ale ultimului an, in cadrul Festivalului Filmelor de Aur, care se va desfasura in perioada 22 februarie – 4 martie. Aflat deja la a patra editie, Festivalul Filmelor de Aur include vizionari ale filmelor nominalizate la cele mai importante categorii ale premiilor Oscar 2016, la un pret special de 20 RON.

Programul Festivalului Filmelor de Aur include cele mai apreciate filme ale anului 2015, nominalizate anul acesta la Oscar pentru categoriile: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor in rol principal si cea mai buna actrita in rol principal. Astfel, in perioada 22 februarie – 4 martie, vizitatorii Grand Cinema & More pot viziona filmele: Brooklyn (Brooklyn), The Revenant (The Revenant: Legenda lui Hugh Glass), The Big Short (Brokerii Apocalipsei), Bridge of Spies (Podul Spionilor), Mad Max: Fury Road (Mad Max: Drumul Furiei), The Martian (Martianul), Spotlight (Spotlight), Steve Jobs (Steve Jobs), The Danish Girl (Daneza), Joy (Joy), Carol (Carol) – incepand cu data de 26 februarie.

In premiera, si numai in cadrul Festivalul Filmelor de Aur, doritorii vor putea viziona Brooklyn, film pentru care actrita Saoirse Ronan a fost nominalizata pentru premiul “cea mai buna actrita in rol principal”.

„Odata cu Festivalul Filmelor de Aur, dorim sa oferim vizitatorilor nostri sansa de a revedea filmele atat de apreciate anul trecut, dar sa si anticipam entuziasmul premiilor Oscar, asteptate de noi toti in fiecare an. Suntem convinsi ca festivalul va fi foarte apreciat de toti iubitorii de film, asa cum s-a intamplat si la editiile de pana acum”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director.

Totodata, toti cei care isi vor achizitiona bilete la film in perioada Festivalului Filmelor de Aur vor avea sansa sa castige, prin tragere la sorti, premii constand in invitatii duble la film in salile Grand VIP, vouchere la Grand Combo, cu sesiuni de bowling sau biliard si carti celebre ale caror ecranizari sunt nominalizate la Premiile Oscar.

Grand Cinema & More a pregatit 25 premii speciale pentru participantii la tombola pe perioada Festivalului Filmelor de Aur.
Biletele pentru filmele care vor rula in cadrul Festivalului Filmelor de Aur sunt disponibile pe site-ul cinematografului: http://grandentertainment.ro/.