Filme

THE GUNMAN / Pe viata si pe moarte

The Gunman - Mirela

Filmul The Gunman spune povestea unui lunetist care devine el insusi o tinta. O analiza subtila a efectului fiecarei actiuni din prezent iti prevede un viitor mai mult sau mai putin surprinzator.

Lunetistul Jim Terrier jucat de Sean Penn, este pionul esential al unei echipe de mercenari; intr-o misiune pentru un client necunoscut el reuseste dintr-un foc sa il ucida pe ministrul minelor din Congo. Din cauza asasinatului, Jim e nevoit sa se ascunda pentru a se proteja dar si pentru a proteja membrii echipei. Asta inseamna parasirea brusca a iubitei lui, Annie, care nu avea nicio idee despre ce se intampla. Asasinarea, platita de o companie miniera straina, declanseaza un haos intreg in Congo si asa sensibil la violente.

Revenit in Congo, dupa mai multi ani, Jim Terrier care acum lucreaza pentru un UNICEF, devine el insusi tina unei echipe de asasini. Aceasta ipostaza ii pune in pericol pe toti apropiatii lui si il obliga sa plece din nou din Africa. In incercarea de a descoperi cine a pus un pret pe capul lui, Jim ia legatura cu membrii fostei lui echipe de asasini, inclusiv cu prietena lui de atunci. Urmeaza negocieri periculoase, explozii si gloante razante… Un film plin de actiune si intriga!