Filme
630 views 0 comments

THE BOSS / Șefa

by on April 14, 2016
Detalii
 
Durata

1h 39min

Premiera

15 aprilie 2016

Sinopsis

Tammy este o afaceristă foarte bogată care ajunge la închisoare după ce e prinsă că a făcut uz de informații bursiere ilegal obținute. Dar asta nu o oprește din a se târî înapoi în topul oamenilor importanți.

Distribuit de

RO IMAGE 2000

Tara

SUA

Produs de

ON THE DAY / GARY SANCHEZ, MELISSA MCCARTHY

 

The BossMelissa McCarthy e Tammy – vedeta comediei THE BOSS/ Șefa – o afaceristă foarte bogată care ajunge la închisoare după ce e prinsă că a făcut uz de informații bursiere ilegal obținute. Când iese de la închisoare, încearcă să se reinventeze pe post de cea mai simpatică persoană din lume, dar cei care au fost înșelați de ea nu sunt dispuși s-o ierte și să uite.

Alături de McCarthy îi vom vedea pe Kristen Bell, Peter Dinklage și Kathy Bates. Regizată de Ben Falcone (Tammy), comedia e bazată pe personajul creat de McCarthy, iar scenariul e scris de aceasta împreună cu Ben Falcone și Steve Mallory. Producători sunt McCarthy și Falcone, prin compania lor, On the Day Productions, și Will Ferrell, Adam McKay și Chris Henchy, prin compania lor, Gary Sanchez Productions.

THE BOSS/ Șefa e povestea unui copil care a muncit pe brânci pentru a ajunge unde este astăzi. Fiți siguri că cea mai bogată femeie din țară nu va lăsa nişte mici obstacole precum falimentul și închisoarea să îi strice stilul perfect. Este o pasăre phoenix care va urca și se va târî înapoi în top.

Doamnelor și domnilor… faceți cunoștință cu Șefa.

MELISSA MCCARTHY, a cărei sincronizare perfectă și comedie fizică aparent naturală au ajutat la promovarea filmelor Spy, The Heat, Identity Thief, Tammy și Bridesmaids la statut de blockbuster, staruri precum Michelle Darnell, un titan al industriei care este trimisă la închisoare după ce este acuzată de efectuarea unor tranzacții bazate pe informații privilegiate. Iese gata să fie din nou cea mai recentă iubită a Americii și să se restabilească ca un mogul al finanțelor, dar nu toată lumea este gata să ierte și să uite.

THE BOSS/Șefa e totuși o comedie despre găsirea bunătății interioare în timp ce încerci să devii putred de bogat:

O copilărie dificilă a ajutat la formarea lui Michelle Darnell în persoana care este astăzi: o femeie de afaceri deșteaptă și îndrăzneață a cărei dorință continuă de a câștiga bani au transformat-o într-un star financiar cu un ego imens. Însă, alături de această putere vine o abundență de ciudă și gelozie din partea oamenilor pe care i-a intimidat de-a lungul anilor.

În vârful acuzatorilor se află Renault (Dinklage), un fost coleg și iubit a cărui obsesie pentru bani este depășită doar de obsesia sa pentru Michelle. Este urmat de fostul mentor al lui Michelle, Ida (Bates), a cărei afaceri dubioase i-au adus nenumărate bogății.

Când Michelle este eliberată din închisoare, realitatea situației ei este o palmă peste fața ei meticulos pudrată. Nu mai are un imperiu, vilă, conturi ascunse în insulele Cayman și nici măcar prieteni. Fără casă sau prieteni, Michelle o caută pe fosta ei asistentă Claire (Bell), care în final este de acord pentru o scurtă ședere în apartamentul pe care Claire îl împarte cu fiica ei, Rachel – sigură că fosta ei șefă va forma un plan B privind acomodările.

Tipic pentru ea, Michelle formează în curând un plan de afaceri nou, un imperiu al negreselor care o va catapulta înapoi în liga greilor și îi va da lui Claire o oportunitate de a forma un viitor solid pentru Rachel și pentru ea. Pare o situație ideală până când Michelle se întreabă dacă își va putea relua rolul de șarlatană nr. 1 sau dacă iubirea unei familii au stricat-o pentru totdeauna.

Regizat și produs de BEN FALCONE (Tammy), Șefa este produs și de McCarthy, WILL FERRELL (Daddy’s Home, Tammy), ADAM MCKAY (Tammy, Sleeping with Other People) și CHRIS HENCHY (Tammy, Get Hard). Comedia este scrisă de McCarthy, Falcone și STEVE MALLORY.

Echipa din spatele ecranului este formată din colaborări anterioare și talente noi – inclusiv JULIO MACAT (Pitch Perfect, Wedding Crashers), scenaristul RUSTY SMITH (Elf, Meet the Fockers), editorul CRAIG ALPERT (Borat, Pitch Perfect 2), creatoarea de costume WENDY CHUCK (Spotlight, Tammy), coordonatorul de cascadorii TODD BRYANT (Daddy’s Home, The Campaign) și compozitorul CHRISTOPHER LENNERTZ (My Big Fat Greek Wedding 2, Identity Thief).

Șefa îl are ca producător executiv pe ROB COWAN (Tammy, San Andreas) și KEVIN MESSICK (Tammy, Anchorman).

Hover To Rate
User Rating
 
Actorie

 
Sinopsis

 
Costume

 
Regie

User Score

You have rated this