Filme

Irina Margareta Nistor și-a serbat ziua la sălile VIP de la Cinema City ParkLake

Numele Irina Margareta Nistor este aproape sinonim cu filmul din România și unde altundeva își putea serba “vocea filmelor” aniversarea celor 60 de ani decât la cinema? Și nu oriunde! Ci în sălile VIP de la Cinema City ParkLake, unde experiența cinematografică este cu adevărat de cinci stele.

Cunoscutul critic de film și-a invitat prietenii la un matineu de neuitat, duminică, 26 martie, la multiplexul Cinema City din ParkLake Shopping Center din București. Sălile VIP au fost rezervate exclusiv pentru aniversarea Irinei Margareta Nistor, cei peste 100 de invitați bucurându-se de o atmosferă unică: gastronomie fină pregătită pe loc de un Chef, precum şi cele mai bune condiţii de vizionare a filmului.

Petrecerea nu s-a lăsat fără surprize, care mai de care mai emoţionante. Un cunoscut artist şi compozitor de la Londra, Tom Hickox, a venit în Capitală special pentru a-i cânta live o melodie inspirată din povestea de viaţă a acesteia, iar prietenii apropiaţi i-au oferit în dar Fundaţia Irina Nistor, pentru a-şi îndeplini visul de a-şi instala propriul ecran de cinema în grădina minunatei sale case.

„O aniversare de Oscar, cu un casting ideal de prieteni, care s-au simţit la Cinema City în oraşul celei de-a 7-a arte, unde am fost primar pentru o dimineaţă, chiar ca-n filme, ca-n filmele marca Disney, cu muzică live de la Londra şi cu un happy ending dulce ca tortul cu trandafiri din «Frumoasa şi Bestia»! Mulţumirile tot ca la Oscar pentru toţi, o listă fără de sfârşit şi fără cronometru!”, a declarat emoţionată sexagenara Irina Margareta Nistor.

Cunoscută publicului din România mai ales pentru vocea sa inconfundabilă – în perioada comunistă a dublat în secret peste 3.000 de filme înregistrate pe casete VHS și aduse din Occident – Irina Margareta Nistor este un apreciat critic de film, dar și un realizator redutabil de emisiuni despre lumea filmului, având o bogată activitate în mass media.

Născută pe 26 martie 1957 la București, Irina Margareta Nistor a văzut peste 13.000 de filme și este un fin cunoscător al industriei cinematografiei și o prezență nelipsită de la marile festivaluri de profil, dar și de la cele mai importante premiere ale industriei.

“De o delicateţe şi generozitate ieşită din comun, doamna Irina Margareta Nistor nu e doar vocea care ne-a însoţit ani întregi în toate aventurile cinematografice, ci omul care alege mereu să rămână la creditele de final ale fiecarui film în semn de reverenţă pentru realizatori. Pentru noi a fost o mare onoare că «doamna filmului românesc» a ales să își petreacă ziua de naștere din nou, cu noi, în cinema. Chiar dacă cinematograful nostru este locul în care îşi petrece o bună parte din viaţă, încă de la primul deschis în urmă cu 10 ani, a fost cu siguranță o zi de neuitat şi o aniversare plină de surprize emoţionante și ne bucurăm nespus că am putut contribui la această experiență memorabilă care a determinat-o să se simtă, după cum dumneaei a declarat, «Primarul Cinema City». Este o idee originală să îți inviți prietenii la film de ziua de naștere, iar sălile VIP oferă tot confortul unei petreceri unice”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City.