Filme
518 views 0 comments

IMAX din AFI Palace Cotroceni te asteapta cu preturi speciale

by on October 31, 2015
 

Ziua IMAX_AFI Palace Cotroceni

Pe 1 noiembrie, cinematograful IMAX din AFI Palace Cotroceni sarbatoreste 6 ani de la deschiderea in Romania.

Cu aceasta ocazie iubitorii de film vor avea sansa sa experimenteze senzatii tari si sa vizioneze filme celebre, de renume hollywoodian, printre care Omul Furnica, Jurassic World, Interstellar, Everest. Operele cinematografice selectate pentru ziua evenimentului sunt productii recente, din 2014 si 2015 si aduc in atentia privitorilor povesti si personaje fantastice, in format 3D.

IMAX a pregatit preturi speciale cu ocazia aniversarii, astfel incat toti cei care vor dori sa iasa la cinema pot urmari documentare la pretul de 10 lei sau filme la pretul 13 lei, discounturile oferite fiind mai mari de 50% din pretul obisnuit.

IMAX este unul dintre liderii mondiali in tehnologia divertismentului, urmarind sa transforme distractia in experiente cat mai autentice. Cinematograful deschis in AFI Palace Cotroceni in 2009 este primul IMAX 3D din tara noastra si este situat in cadrul unui megaplex de 21 de sali operate de Cinema City International. Avand o capacitate de 398 de locuri, acesta ofera o experienta inedita pentru fiecare film, pe un ecran cu o inaltime de 13 de metri si o latime de 24 de metri. Pe langa acestea, cel mai mare centru commercial din Romania, ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber, precum karting, patinoar, roller coster si multe altele.

Asadar, cei care doresc sa aiba parte de experienta unui film 3D sunt asteptati la cinema pe 1 noiembrie, la aniversarea IMAX din AFI Palace Cotroceni. Biletele s-au pus in vanzare pe www.cinemacity.ro si la casieriile Cinema City.