Filme

FIFTY SHADES OF BLACK/Cincizeci de umbre ale lui Black

Fifty Shades Of BlackFIFTY SHADES OF BLACK/Cincizeci de umbre ale lui Black e o comedie scandalos de neobrazata, milionarul obsedat de control CHRISTIAN BLACK (Marlon Wayans) ii face cunostinta studentei timide HANNAH STEELE (Kali Hawk) cu lumea “romantismului” dupa ce ea ii ia un interviu pentru ziarul scolii. Relatia lor amuzant de perversa merge inainte in ciuda neajunsurilor lui Christian ca iubit si giumbusurile exagerate ale mamei sale adoptive si rasiste CLAIRE (Jane Seymour), fratele sau ELI (Affion Crockett) extrem de bine dotat si colega de camera extrem de sexuala a lui Hannah, KATEESHA (Jenny Zigrino).

Marlon Wayans nu dorea sa faca inca o parodie care ia in gluma fetele albe bogate si filme horror in comediile foarte populare White Chicks si Haunted House. Dar cand fantezia erotica Fifty Shades of Grey a devenit p senzatie pop, topicul— si titlul — s-au dovedit a fi irezistibile. „Cand cartea a devenit atat de populara, ne-am jucat cu numele si am inceput sa radem de ideea de ‘Cincizeci de umbre ale lui Black,’” spune Wayans.

Conceptul a luat forma rapid pentru Wayans si colaboratorul de lunga durata Rick Alvarez. „Ne-am gandit ‘Cum sa facem asta amuzant?’” Wayans isi aminteste. „Cheia a fost sa ne imaginam ‘Daca Christian Grey ar fi fost negru?’ E bogat, dar cum si-a castigat averea? L-am facut un pic dubios, dar l-am facut pe Christian Black si un amant foarte prost. Foarte prost.”