Romanian VR Films Weekend
Filme

Experimenteaza gratuit realitatea virtuala la THE VR CINEMA din Veranda Mall

Romanian VR Films Weekend

In perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, THE VR CINEMA, primul cinematograf de realitate virtuala din Romania, va difuza productii romanesti.Aceasta actiune se inscrie in planul THE VR CINEMA de a incuraja creatorii locali care adopta cu succes noile medii cinematografice precum realitatea virtuala si de a oferi publicului autohton posibilitatea de a le experimenta.

Cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, THE VR CINEMA din incinta Veranda Mall aduce pentru spectatorii romani experiente cinematografice inedite, prin productii autohtone. Filmele vor rula joi si vineri intre orele 14:00 – 22:00 si sambata si duminica intre orele 12:00 – 22:00. Accesul in sali se face gratuit, pe baza inscrierii prealabile.

Printre filmele pe care vizitatorii Veranda Mall le pot vedea se numara Train Talk, un scurtmetraj 3600 realizat de Eugen Oprina, in colaborare cu Beijing Normal University si UNATC. Spectatorii vor fi purtati printre cadre chinezesti moderne sau naturale, din viata profesionala si personala a protagonistei Liu Chen, sefa de personal a trenului de mare viteza care leaga Xining de Xian.

In acelasi pachet sunt incluse si Marea Curatenie, produs de Alexandru Berceanu in cadrul proiectului „Bucuresti 41 Tur VR”, cu sprijinul ARCUB si productia Single Moments (A tribute to Adele), realizat de Ion Andrei Puican si Matei Caramitru. Din program mai fac parte si filmele realizate de agentia Creative VR si anume Salina Turda, film prezentat si la Festivalul de Film International de la Cannes si Cetatea Fagaras, o incursiune 360° in Muzeul Tarii Fagarasului „Valer Literat”.

Rezervarile pentru vizualizari se pot face aici. Pentru informatii suplimentare puteti accesa pagina de web www.verandamall.ro, pagina oficiala de Facebook Veranda Mall, website-ul thevrcinema.ro sau pagina de Facebook THE VR CINEMA.