pc garage
Stiri

PC Garage ofera clientilor carcasa si SSD cadou la configurarea unui nou PC

pc garage

PC Garage desfasoara in perioada de dinainte de Craciun o campanie dedicata utilizatorilor de PC care doresc configuratii noi.In cadrul acesteia, compania ofera in mod gratuit carcasa si unitate SSD clientilor care achizitioneaza componentele de baza pentru un sistem desktop.

Piata IT este una extrem de vasta si diversificata, cu produse ce variaza, de exemplu, de la televizoare si smartphone-uri, pana la solutii de securitate sau electrocasnice inteligente. In aceasta diversitate, PC-urile au ocupat dintotdeauna un rol important, iar PC-urile dedicate jocurilor au o pozitie aparte, acestea adresandu-se unui public tinta bine definit si alcatuit din utilizatori cu cerinte si necesitati clare in materie de specificatii si performanta.

Similar, PC Garage ocupa o pozitie aparte pe piata e-tailer-ilor de IT din Romania, acordand o atentie deosebita pasionatilor de jocuri. Prin actiunile sale, PC Garage a incercat de-a lungul timpului sa sustina nu numai comunitatea gamer-ilor din Romania, ci si ideea de sisteme asamblate local si comunitatea celor care isi asambleaza singuri sistemele (DIY – Do It Yourself). In aceasta politica se incadreaza de fapt si noua campanie anuntata de comerciant – “Te echipam gratuit”.

De cele mai multe ori, alegerea configuratiei dorite pentru sistemul desktop este conditionata de incadrarea intr-un anumit buget. De aceea utilizatorul trebuie sa faca o serie de compromisuri. Astfel, se acorda o atentie deosebita componentelor precum procesorul sau placa video si se aloca sume foarte mici pentru carcasa, una din componentele de baza ale unui sistem ce determina pe de o parte aspectul estetic si influenteaza pe de alta parte caracteristici importante, precum nivelul de zgomot, temperaturile de functionare sau conectivitatea. Totodata, utilizatorii epuizeaza de multe ori bugetul inainte de a adauga un SSD configuratiei si, prin urmare, sunt nevoiti sa se multumeasca cu viteza redusa a HDD-ului ales pentru stocarea datelor.

Tinand cont de aceste premise, PC Garage a decis ca in perioada 10 – 23 Decembrie sa ofere in mod gratuit o carcasa Deepcool MATREXX 55 si un SSD ADATA Ultimate SU650 120GB tuturor clientilor care cumpara orice procesor, plus orice placa de baza, plus orice placa video si orice HDD din oferta existenta.

Deepcool MATREXX 55 este o carcasa cu design sobru, dar modern, proiectata pentru un cable management reusit si flux de aer eficient. Compatibila cu placi de baza de la formatul mini-ITX pana la eATX, aceasta este prevazuta cu 2 locasuri pentru unitati de stocare de 3.5” si alte 2 pentru unitati de 2.5”, putand adaposti coolere pentru procesor inalte de pana la 168mm si placi video lungi de pana la 370mm. Mai mult decat atat, ea poate fi echipata cu pana la cinci ventilatoare de 140mm si unu de 120mm, sau sase ventilatoare de 120mm, in timp ce aspectul modern al sistemului rezultat este asigurat de panoul lateral din sticla si de panoul frontal translucid.

ADATA SU650 este in esenta un SSD de buget prevazut cu un controller Marvell si chip-uri de memorie 3D NAND, dar depaseste cu mult viteza de lucru a unui HDD si imbunatateste radical comportamentul intregului PC, oferind transferuri de date cu pana la 520MB/s la citire si respectiv 320MB/s la scriere. Pentru utilizatorii care isi doresc un PC nou, al carui buget este axat catre un procesor performant si o placa video cat mai rapida, modelul reprezinta o solutie excelenta pentru instalarea sistemului de operare si a aplicatiilor.

Campania organizata de PC Garage a inceput pe data de 10 Decembrie si va continua, in limita stocului disponibil, pana pe 23 Decembrie, permitand clientilor sa beneficieze in perioada de dinaintea craciunului de un cadou in valoare aproximativa de 300 Lei. Conform regulamentului, eligibili pentru promotie sunt toti clientii PC Garage care achizitioneaza in aceasta perioada un procesor, o placa de baza, o placa video si un HDD in valoare totala de peste 3500 lei. Produsele disponibile si regulamentul pot fi accesate prin vizitarea paginii PC Garage dedicate campaniei.