Telekom 4G offer
Stiri

Telekom extinde traficul nelimitat de date 4G si pentru cartele pre-platite de la 5 euro credit

Telekom 4G offer

In luna noiembrie 2017, Telekom a fost primul operator de pe piata romaneasca care a introdus oferta nelimitata de trafic de date mobil 4G la abonament, precum si trafic de date nelimitat pentru streaming video, fara costuri suplimentare, la cartela.

Incepand de luni, 26 martie, Telekom Romania extinde bonusul pentru trafic nelimitat de date mobile si pentru clientii care utilizeaza cartele, de la 5 euro credit.

“De astazi, in arhitectura unui prouds de 360 de grade, Telekom ofera clientilor prepaid cea mai mare valoare de utilizare. Continuam promisiunea #Netliberare si extindem traficul nelimitat de date mobile 4G clientilor de pe segmentul prepaid, de la 5 euro credit. Aceasta este o oferta unica pe piata telecomunicatiilor din Romania si face parte din strategia Telekom de a oferi cele mai bune oferte si, in acelasi timp, de a simplifica serviciile oferite atat clientilor cu abonament, cat si celor care utilizeaza cartele. Sunt convins ca toti clientii nostri vor continua sa beneficieze pe deplin de serviciile Telekom”, a declarat FrantiĊĦek Mala, Director Executiv Marketing Rezidential si Vanzari Nationale, Telekom Romania.

Astfel, clientilor care opteaza pentru cartele pre-platite, noul portofoliu de servicii mobile le ofera doua optiuni (5 sau 6 euro credit) cu bonus nelimitat de date, precum si pachete de minute nationale si internationale (incepand cu 1.500 minute nationale si SMS-uri si 100 minute internationale pentru optiunea de 5 euro credit), valabile 28 de zile.

De asemenea, clientii cu abonamente vor beneficia de un portofoliu nou si simplificat, toate planurile tarifare oferind bonus servicii de date si voce nelimitat de la 5 euro/luna pret promotional pentru clientii care au sau care achizitioneaza cel putin un serviciu fix de la Telekom.

In plus, noii abonati isi pot cumpara telefoane mobile in rate, fara avans. In ceea ce priveste serviciul Internet TV, Telekom vine cu o oferta unica de televiziune, care include noul receiver Smart de la Samsung si pana la 164 de canale*, inclusiv continut premium precum canalele Cinemax, HBO si serviciul HBO GO, dar si meciurile difuzate la Telekom Sport (meciurile din cadrul UEFA care vor intra in faza sferturilor de finala, in data de 3 aprilie). De asemenea, clientii au posibilitatea de a experimenta functionalitatile interactive Play, Pause si Replay. Tarifele incep de la 5 euro pentru serviciul Internet TV achizitionat intr-un pachet de minim doua servicii, plus primele doua luni de serviciu gratuit.