Plantronics-Backbeat-FIT300
Accesorii Telefoane Mobile

Castile Plantronics Backbeat FIT 300 sunt disponibile in Romania

Plantronics-Backbeat-FIT300

Tot mai multi romani se implica in sport si fitness, fie in sala, fie in aer liber, de la exercitii cardio la alergare si orice alta forma de miscare, si multi aleg sa asculte muzica motivationala in timpul antrenamentului.

Plantronics anunta disponibilitatea in Romania a castilor Backbeat FIT 300, lansate la nivel mondial spre finale anului trecut, care sunt echipamentul ce face din ascultarea muzicii in timpul antrenamentelor o experienta extraordinara.

In primul rand, castile Backbeat FIT 300 sunt ultra-usoare si rezistente la transpiratie datorita invelisului care imbraca auriculele, in timp ce designul creativ face ca varfurile de 6 mm ale terminalelor auriculare sa fie confortabile intreaga zi*. Dar aceste casti sunt rezistente nu numai la transpiratie, ci si la apa, ploaie, datorita standardului IPC-5 de rezistenta la umezeala si nano-invelisului de tip militar (imaginile de mai jos sunt exclusiv cu titlu de exemplu).

Iar pentru alergatorii in aer liber, mai exista o caracteristica pe care nu o poti ignora: cablul central reflecta lumina si asigura vizibilitate pe intuneric, in timp ce clestele incorporat permite prinderea castilor de gulerul tricoului in timpul antrenamentelor.

Incarcat la maxim, Backbeat FIT 300 are o autonomie de 6 ore de ascultare in regim wireless. Dupa o incarcare rapida de numai 15 minute, poti castiga inca o ora de ascultare in regim wireless. Castile emit o alerta atunci cand bateria este descarcata. Acoperirea wireless este de pana la zece metri, in linie dreapta.

Poti folosi castile Plantronics Backbeat FIT 300 conectate la doua dispotzive simultan, dar acestea pot fi conectate in standby cu pana la opt dispozitive. Castile mai dispun de microfon, deci poti fi folosite si pentru apeluri telefonice sau comenzi vocale catre Siri, Google Now sau Cortana. Butoanele de control sunt la indemana, pe cablul de baza.

Plantronics este un pionier in domeniul echipamentelor audio si un lider global in industria comunicatiilor, creand solutii inteligente si adaptate care sprijina nevoile cele mai importante ale clientilor: experimentarea si facilitarea unei comunicari simple si clare, in timp ce se bucura de medii inconjuratoare lipsite de distrageri.

Solutiile Plantronics sunt folosite la nivel mondial atat de catre consumatori, cat si de catre alte afaceri, fiind alegerea ideala pentru birouri cu format deschis. De la Unified Communications si ecosisteme de servicii clienti, la analize de date si casti cu tehnologie Bluetooth, Plantronics ofera solutii de comunicatii de inalta calitate pe care clientii nostri se bazeaza astazi.