ARCHOS Core S
Telefoane Mobile

ARCHOS Core 55S, 57S si 60S vor fi lansate la MWC 2016

ARCHOS Core S

ARCHOS, jucator european major in domeniul produselor electronice de larg consum, va lansa 3 modele noi de smartphone-uri in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2018.

In intampinarea nevoilor utilizatorilor care cauta telefoane inteligente cu ecrane mari, intr-un corp compact, ARCHOS lanseaza modelele ARCHOS Core 55S, 57S si 60S, terminale care vin cu ecrane XXL pentru ca utilizatorii sa se bucure de experiente imersive in vizualizarea continutului multimedia, dar si de activitatile preferate, precum utilizarea aplicatiilor si a serviciilor online. Cele 3 smartphone-uri dispun de carcase de mici dimensiuni pentru vizionarea optima a continutului video, disponibil din ce in ce mai frecvent in formatul 18:9.

ARCHOS Core 55S

Cu o dimensiune a ecranului de 5,5 inci, ARCHOS Core 55S incorporeaza un procesor quad-core, cu o memorie RAM de 1 GB si 16 GB capacitate interna de stocare, extensibila cu ajutorul unui card MicroSD. Terminalul dispune de doua camere, respectiv o camera principala de 8MP si una frontala de 2MP, dar si de o baterie de 2.300 mAh pentru utilizare pe toata durata zilei.

ARCHOS Core 57S

Cu un afisaj de 5,7 inci, inserat intr-un design standard de 5,2 inci, modelul ARCHOS Core 57S dispune de un ecran HD+, cu tehnologia Full Black Lamination, intr-un finisaj albastru inchis lucios. Este echipat cu un procesor quad-core, o memorie RAM de 1 GB si o capacitate de stocare interna de 16 GB, extensibila prin card Micro SD. Terminalul are in dotare o camera principala de 8 MP si o camera secundara de 2 MP si dispune de o baterie de 2.500 mAh pentru o autonomie superioara.

ARCHOS Core 60S

Cu o dimensiune a ecranului de 6 inci, modelul ARCHOS Core 60S vine cu un display IPS HD+, cu tehnologia Full Black Lamination si margini curbate 2,5 D. Acesta este alimentat de un procesor quad-core si dispune de 2 GB memorie RAM si capacitate de stocare interna de 16 GB, extensibila prin card Micro SD. Terminalul are in dotare un setup foto de 13 MP si 2 MP in partea din spate si o camera frontala de 5 MP, dar si o baterie de 3.000 mAh, pentru utilizare indelungata.

ARCHOS Core 55S, 57S si 60S vor fi expuse in Hala 6, stand B60 si vor fi disponibile la nivel european din aceasta primavara. Preturile acestor modele vor fi 89.99 €, 99.99 €, respectiv 129.99 €, cu toate taxele incluse.