246 views 0 comments

Alukönigstahl Romania estimeaza afaceri de peste 20 de milioane de euro

by on February 21, 2018
 

Alukonigstahl Romania

Alukönigstahl Romania, sucursala concernului austriac cu acelasi nume, cu o istorie de peste 150 de ani si lider european pe piata sistemelor din aluminiu, PVC si otel, anunta afaceri in crestere pentru anul 2017, de 18,1 milioane de euro, iar pentru acest an estimeaza sa depaseasca 20 de milioane de euro.In prezent, compania livreaza solutii de sistem catre segmentul de office – 75% din totalul afacerilor, 19% catre zona rezidentiala, restul catre alte tipuri de constructii, spitale, retail si edificii culturale.

”Ne bucuram de rezultatele anului trecut mai ales ca ele vin in contextul unui an plin de investitii: inaugurarea unui nou depozit care a insemnat peste 2 milioane de euro in constructie si stocuri, dar si extinderea echipei, 30% dintre angajati fiind noi. Ne asteptam ca si anul acesta activitatile companiei sa fie in crestere, mai ales pe zona cladirilor de birouri, prin prisma proiectelor aflate deja in lucru sau care urmeaza sa demareze in scurt timp precum: Renault Offices, Day Tower, Isho Office Timisoara, Euronest Sibiu, birourile Bosch Cluj, UBC 3 Timisoara, Coresi Business Park Brasov, The Bridge 2 Bucuresti. Astfel, ne planificam cresterea capacitatii de livrare din noul nostru depozit si dezvoltarea echipei, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania.

Cea mai mare parte a cifrei de afaceri, aproximativ 15,9 milioane euro, se realizeaza din livrarea solutiilor si sistemelor de profile din aluminiu pentru pereti cortina, usi, ferestre, usi glisante urmate de vanzarile de sisteme din PVC aflate in crestere in 2017, de peste 1,1 milioane de euro, iar restul din sistemele din otel, in special constructii rezistente la foc.

Noul depozit al companiei, situat in Sudul Capitalei, are o suprafata totala de 3.650 mp, mai mare cu 35% fata de cel anterior, peste 1.000 de articole de stoc, fiind dotat cu trei poduri rulante si sisteme de depozitare moderne. O echipa logistica formata din 12 manipulanti si 5 referenti sta la dispozitia clientilor, astfel incat livrarea comenzilor sa fie una prompta si eficienta.

Dl. Attila Beer gestioneaza, incepand cu anul 2016, si afacerile Alukönigstahl din Republica Moldova, reprezentanta care a inregistrat in 2017 vanzari de 500.000 euro, iar pentru anul acesta estimeaza o crestere de 50% a business-ului. Planurile de dezvoltare pentru anul in curs se vor concentra pe inaugurarea unui showroom si a unui birou la Chisinau, dar si recrutarea de noi angajati, ceea ce va atrage o investitie de aproximativ 60.000 de euro.

Alukönigstahl Romania reuseste, ca prin partenerii sai strategici: Schüco International KG – lider mondial pe piata sistemelor din aluminiu pentru ferestre, usi si pereti cortina, si Jansen AG – lider mondial in sisteme din otel pentru ferestre, usi si pereti cortina, sa gândeasca și sa realizeze solutii arhitecturale personalizate pentru toate fazele unui proiect de constructii.

Printre cele mai importante proiecte din 2017 unde compania a oferit consultanta si solutii se numara: Orhideea Tower, Globalworth Campus 2, Timpuri Noi Square din Bucuresti, Openville si Vox Timisoara, The Office Cluj, Coresi Business Park Brasov, Bucharest Business Garden, Starnet Office Chisinau, Lidl Offices, Riviera Office Cluj, Hotel Hilton Garden Inn, Hotel IBIS Arad, One Herastrau Park, Nathex Work & Living Cluj Napoca.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response