QVR Pro
Stiri

QNAP lanseaza QVR Pro solutia profesionala de supraveghere video

QVR Pro

QNAP Systems a lansat QVR Pro, o aplicatie de supraveghere video, ce ruleaza alaturi de sistemul de operare NAS ca un mediu de operare independent.QVR Pro transforma NAS-ul QNAP intr-o solutie NVR profesionala avand avantajele capacitatii de stocare extinse a serverului si integrarea cu o gama larga de dispozitive IoT pentru imbunatatirea experientei de lucru. QNAP a lansat, de asemenea, o versiune pentru mobil a QVR Pro Client, furnizand utilizatorilor un instrument convenabil de administrare si monitorizare, atunci cand se afla in miscare.

“QVR Pro reprezinta punctul culminant al cunostintelor acumulate timp de peste 10 ani, in urma sugestiilor primite de la utilizatorii solutiilor QNAP NVR. Prin QVR Pro vrem sa le oferim o experienta de utilizare imbunatatita, functii avansate si incorporarea functionalitatilor NAS – incluzand monitorizarea si managementul intre platforme, concepte CMS, capacitati de preluare a erorilor, stocare extensibila si multe altele,” a declarat Alan Kuo, manager de produs in cadrul QNAP.

Stocare independenta si scalarea capacitatii

QVR Pro are o “zona de stocare dedicata” pe serverul NAS ce asigura faptul ca spatiul este rezervat in totalitate pentru QVR Pro, iar performantele nu vor fi afectate de alte aplicatii instalate. Pe masura ce nevoia de spatiu de stocare va creste, utilizatorii vor putea extinde cu usurinta capacitatea totala prin conectarea la NAS a unitatilor de extensie QNAP sau prin utilizarea spatiului liber de pe un alt server NAS.

Sistem inteligent pentru administrarea evenimentelor

Numeroasele API-uri QNAP ajuta utilizatorii sa integreze o gama larga de camere, configurand alertele si inregistrarile. Dispozitivele IoT pot fi, de asemenea, utilizate pentru a transforma sistemul de supraveghere intr-unul mai sigur si mai inteligent.

Instrumente puternice de administrare si suport

QVR Pro suporta mii de modele de camere de la peste 140 de marci si o varietate de formate de imagine, permitandu-le utilizatorilor sa construiasca rapid diferite solutii de supraveghere, croite pentru mediul lor, in timp ce au acces la instrumente de administrare convenabile. Utilizatorii pot cauta camerele din diferite retele, pot adauga/administra camerele in loturi, pot utiliza camere la 360 de grade si pot aloca camerelor interfete de retea dedicate.

Alocarea spatiului in mod flexibil si capacitati de preluare a erorilor

Utilizatorii pot aloca capacitatile de stocare si pot atasa un spatiu dedicat pentru fiecare camera, in functie de scopul si importanta zonei monitorizate. Pentru a asigura inregistrarea neintrerupta, utilizatorii pot seta un volum liber pentru spatiu de stocare. Daca volumul original esueaza, inregistrarea poate fi stocata pe volumul liber.

Monitorizare si management intre platforme cu QVR Pro Client

QVR Pro Client poate fi instalat pe dispozitivele cu Windows si Mac sau in HD Station pe QNAP NAS. Utilizatorii pot trece usor intre urmarirea in direct a imaginilor sau rularea celor inmagazinate, preluand complet controlul asupra ariilor monitorizate. Noua aplicatie pentru mobil furnizeaza numeroase moduri ce ii permit utilizatorului sa monitorizeze canale multiple in mod simultan, atunci cand se afla in miscare.

QVR Pro poate fi descarcat din magazinul de aplicatii QTS App Center. QVR Pro Client este disponibil pentru QNAP HD Station (instalat prin HD Station), Desktop (Windows, Mac si Ubuntu) si dispozitivele mobile (Android si iOS).

Cerinte pentru sistemul NAS:

• NAS QNAP bazat pe procesoare x86 (64-bit) cu cel putin 4GB memorie RAM (8GB recomandat)
• Sistem de operare QTS 4.3.3 (sau o versiune mai noua)
• Necesita instalarea Container Station 1.7.2551 (sau o versiune mai noua) inainte de utilizarea QVR Pro