Kusan
Periferice

Trust Gaming lanseaza Kusan un nou mouse de gaming

Kusan

Inspirat de legendara sabie japoneza Kusanagi, Trust impreuna cu cei mai buni jucatori de FPS ai echipei Epsilon eSports au dezvoltat noul mouse de gaming GXT 180 Kusan.Conceput cu un design ergonomic si materiale foarte usoare, Kusan este alegerea ideala pentru orice gamer competitiv, fapt demonstrat si de echipa Epsilon dupa indelungi testari.

Deoarece mizele din eSports devin din ce in ce mai mari, echipamentul ideal a devenit esențial pentru jucatorii profesionisti. Cu noul Kusan, jucatorii ce concureaza in arena beneficiaza de un senzor Pixart 3325 de inalta precizie, ce imbunatateste performanța in joc. Mai mult, software-ul permite programarea individuala a celor 6 butoane cu diferite acțiuni, crescand considerabil viteza de reacție.

Jucatorii profesionisti au trecut de momentul in care se jucau individual acasa, ajungand sa concureze in competiţii internaţionale unde sunt urmariţi de un public impresionant. Pentru a ține pasul, noul Kusan deţine o memorie interna integrata, avand posibilitatea de a stoca setarile optime in 5 profile distincte. Acest lucru permite schimbarea jocului sau al PC-ului fara a mai fi nevoie de reconfigurarea mouseului. Cablul de 180cm, realizat integral dintr-o suprafaţa de cauciuc, impiedica intinderea si rasucirea, transformand Kusan intr-un partener de incredere la fiecare LAN Party sau turneu major de jocuri.

In paralel cu design-ul meticulos al interiorului, atenţia acordata la exterior ofera jucatorilor profesionisti un avantaj notabil. Jucatorii echipei Epsilon au dorit un mouse care sa le ofere un plus de confort in sesiunile lungi de antrenament si in jocurile oficiale, reusind sa gaseasca greutatea ideala si cel mai ergonomic design pentru Kusan.

Iluminarea RGB poate fi customizata software sa se integreze cu orice setup de gaming, iar forma ambidextra face din Kusan un mouse usor de folosit pentru ambele maini. Indiferent daca esti un jucator incepator sau faci parte dintr-o echipa profesionista, Kusan este gandit special pentru tine.