ARCHOS Sense 101X
Tablete

ARCHOS Sense 101X este noua tableta cu rezistenta la socuri si apa

ARCHOS Sense 101X

ARCHOS, a lansat pe piata din Romania ARCHOS Sense 101X, tableta ce dispune de conectivitate 4G LTE cu suport pentru apeluri voce, rezistenta la cazaturi minore si protectie IP54 contactul cu apa.

“Cu specificatii tehnice care ofera utilizatorilor un nivel inalt de performanta in utilizare si protectie impotriva socurilor de contact, tableta ARCHOS Sense 101X raspunde cerintelor celor care isi doresc un dispozitiv rezistent, usor de transportat in orice imprejurare. Cu siguranta, punctul forte al tabletei este conectivitatea 4G LTE. ARCHOS Sense 101X dispune de slot pentru cartela nano-SIM, asadar utilizatorii pot accesa instant internetul atunci cand o conexiune WI-Fi nu este disponibila. De asemenea, ei pot trimite SMS-uri sau realiza apeluri voce direct de pe tableta”, a declarat Savel Stanciu, Country Manager ARCHOS Romania.

ARCHOS Sense 101X dispune de un ecran de 10 inci, cu rezolutie HD de 1280 x 800 de pixeli, care le permite utilizatorilor sa se bucure de vizionarea continutului multimedia din orice unghi, chiar si la lumina soarelui. In ceea ce priveste partea hardware, tableta vine echipata cu un procesor quad-core MediaTek MT8735 de 1.3 GHz, GPU ARM Mali-T720MP2, 2 GB memorie RAM si 32 GB de memorie interna, specificatii ce asigura rapiditate in rularea aplicatiilor, inclusiv a celor de gaming, asadar utilizatorii se pot bucura de o experienta de joc imersiva in orice moment. Cei care isi doresc mai mult spatiu de stocare pentru aplicatiile preferate pot folosi slotul destinat cardurilor microSD pentru a-si extinde spatiul de stocare cu pana la 128 GB.

Mai mult, tableta este echipata cu o camera de 5 megapixeli localizata in partea din spate si o camera frontala de 2 megapixeli, pentru imortalizarea momentelor importante sau pentru mentinerea legaturii cu cei aflati in strainatate, prin intermediul apelurilor video. Tableta dispune de un port micro-HDMI pentru conectarea usoara cu alte dispozitive si redarea continutului multimedia pe un ecran mai mare, dar si de suport GPS, Bluetooth 4.0, conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n cu functie Wi-Fi Direct, port USB Type-C si jack audio de 3.5 mm.

ARCHOS Sense 101X

Dispozitivul vine cu Android 7.0 Nougat preinstalat, sistem de operare ce ii ofera utilizatorului o experienta imbunatatita pe toata durata utilizarii, dar si cu o baterie Li-Ion de 6000 mAh, pentru vizionarea a aproximativ 5 ore de continut video fara intrerupere pana la urmatoarea reincarcare.

Tableta ARCHOS Sense 101X este disponibila in Romania in reteaua de magazine Carrefour, la pretul de 699.9 lei. Producatorul francez Archos a lansat pe plan local, in decembrie 2017, si seria de tablete Access, ARCHOS Access 70 si ARCHOS Access 101. Cele doua modele pot fi achizitionate atat din reteaua de magazine Carrefour, cat si de la partenerii online Cel.ro Domo.ro, Evomag.ro, Germanos.ro, Ideall.ro si Marketonline.ro.