Mio 786
Auto

Mio lanseaza MiVue 786 WIFI camera video auto capabila sa transmita live pe Facebook

Mio 786

Mio Technology a anuntat disponibilitatea pe piata locala a camerei video auto Mio MiVue 786 WIFI, dotata cu GPS si WiFi.Modelul este primul din gama capabil sa transmita in direct pe contul de Facebook al utilizatorului imagini din timpul calatoriei.

Inca de la achizitionare, Mio MiVue 786 WIFI este pregatita sa inregistreze cele mai importante momente pana la destinatie – este suficienta introducerea unui card microSD de pana la 128 GB si conectarea la sursa de alimentare pentru ca dispozitivul sa porneasca. Odata plasata pe parbriz, camera poate fi usor configurata datorita ecranului tactil de 2,7 inci (6,9 cm) si meniurilor intuitive, cu pictograme de mari dimensiuni.

Multumita conexiunii wireless, videoclipurile in format MP4 surprinse in timpul calatoriei pot fi salvate cu usurinta pe telefon, folosind aplicatia MiVue Pro, iar apoi partajate pe conturile de socializare. In plus, Camera Mio MiVue 786 WIFI poate fi setata sa transmita live pe Facebook imaginile la rezolutie Full HD din timpul deplasarii cu autoturismul.

Spre deosebire de alte camere video auto, firmware-ul si pozitia camerelor de radar fixe vor fi actualizate wireless, fara a mai fi nevoie de conectarea la calculator.

MiVue 786 WIFI integreaza un senzor optic Sony capabil sa functioneze chiar si in conditii dificile de iluminare, in timp ce obiectivul cu diafragma F1.8 este realizat integral din sticla si dispune de filtru infrarosu. Practic, datorita acestor caracteristici, noua camera video inregistreaza imagini la o calitate superioara, cu rezolutie Full HD, atat in timpul zilei, cat si pe timpul noptii, detaliile surprinse, inclusiv placutele de inmatriculare, fiind extrem de clare.

In plus, dispozitivul are un unghi larg de vizualizare, de 140 de grade, care asigura captarea imaginilor detaliate si largi, fara zone moarte. Dispozitivul incepe sa inregistreze imediat dupa pornirea motorului, in timp ce odata cu instalarea unui sistem de alimentare continua, precum Mio SmartBox, MiVue 786 WIFI poate fi utilizat in modul Parcare, fara ca soferul sa fie in masina, si va surprinde orice miscare petrecuta in fata autoturismului.

Camera dispune de un sistem avansat de asistenta a soferului (ADAS), care notifica soferul in caz de parasire involuntara a benzii de circulatie (LDWS) sau in caz de coliziune frontala (FCWS). De asemenea, daca distanta dintre autoturism si masina din fata scade, de exemplu atunci cand soferul masinii din fata franeaza, sistemul FCWS emite o alerta.

De asemenea, dispozitivul ofera avertizari cu privire la camerele de radar fixe, cu actualizari lunare pe intreaga durata de viata a dispozitivului, dar si alerte sonore in cazul depasirii limitei de viteza. In eventualitatea unui accident sau la detectarea unei miscari bruste, senzorul G cu 3 axe integrat va inregistra directia si forta, inclusiv impactul, virajele si acceleratia, in timp ce modulul GPS integrat va oferi soferilor o dovada suplimentara legata de locatia autoturismului, dar si informatii despre directia si viteza masinii in orice moment al calatoriei. Mai mult, cu ajutorul aplicatiei MiVue Manager, traseul monitorizat poate fi vizualizat direct in Google Maps.

MiVue 786 WIFI permite si inregistrarea evenimentelor rutiere din spatele vehiculului, cu ajutorul camerei optionale Mio MiVue A20.
Camera video MiVue 786 WIFI este disponibila in Romania la un pret recomandat de 799 de lei.