telekom romania
Business

Telekom Romania anunta fuziunea tuturor operatiunilor sale mobile intr-o singura entitate

telekom romania

Grupul Telekom Romania anunta fuziunea tuturor operatiunilor sale mobile intr-o singura entitate, cu scopul de a concentra toate operatiunile de telefonie mobila ale Germanos Telecom Romania SA, Sunlight Romania Filiala Bucuresti SRL si Telemobil SA, ca societati absorbite, sub Telekom Romania Mobile Communications SA.Fuziunea operatiunilor mobile din cadrul grupului Telekom Romania s-a realizat la 1 decembrie 2017. Telekom Romania Mobile Communications SA isi va pastra obiectul principal de activitate.

“Fuziunea operatiunilor noastre mobile este un pas important in cadrul programului de transformare initiat in acest an, in linie cu strategia noastra de a ne consolida pozitia pe piata locala de telecomunicatii. Fuziunea va conduce la o structura organizationala mai agila si mai eficienta, precum si la o utilizare mai eficienta a resurselor, care sa sprijine executia noii noastre strategii comerciale si consolidarea brandului Telekom pe piata. Totodata, prin aceasta fuziune ne propunem sa oferim clientilor nostri o experienta unica a brandului Telekom – simplu, personal si digital, prin toate punctele de contact si de prezenta”, a spus Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania.

Fuziunea nu implica intreruperi sau schimbari semnificative in ceea ce priveste serviciile oferite clientilor.

Ca efect al fuziunii, angajatii societatilor absorbite au fost transferati, incepând cu 1 decembrie 2017, catre Telekom Romania Mobile Communications SA, in aceleasi conditii contractuale prevazute in contractele individuale de munca si cu pastrarea acelorasi drepturi si beneficii.