Arlo Pro 2
Alte gadgeturi

NETGEAR lansat camera de supraveghere ARLO PRO 2 cu rezolutie 1080p HD

Arlo Pro 2Netgear a lansat urmatoarea generatie din seria Arlo Pro. Noua camera de securitate Arlo Pro 2, ce nu necesita o alimentare prin cablu, include toate caracteristicile care au facut din Arlo Pro cea mai bine vanduta camera de securitate din lume.Astfel, ca si caracteristici noi Arlo Pro 2 include inregistrare video HD 1080p, optiune pentru alimentare cu energie solara si suport pentru Amazon Alexa.

Nou camera este rezistenta la intemperii si poate fi amplasata aproape in orice loc. Cu un design elegant si compact, care o face greu de observat, Arlo Pro 2 urmareste discret obiectivele desemnate de tine(locuinta, firma, etc.) atat in interior, cat si in exterior indiferent daca este soare sau ninge. Impreuna cu Arlo Solar Panel, vandut separat, acumulatorii pot fi reincarcati complet in doar cateva zile senine.

Datorita rezolutiei 1080p, Arlo Pro 2 inregistreaza video HD, oferind cu ajutorul zoom-ului detalii foarte amanuntite. Ofera posibilitatea de a face zoom doar pe anumite zone ale imaginii, are un camp vizual de 130 de grade, tehnologie de vizionare pe timp de noapte si tehnologie avansata de detectare a miscarii.

Tot din perspectiva dotarilor, Arlo Pro 2 include difuzor si microfon, pentru comunicare bidirectionala, iar statia de baza are o sirena care poate fi declansata atat de la distanta cat si prin detectare audio/ de miscare. Aceste caracteristici audio va permit sa auziti tot cea ce se intampla in interiorul si in jurul casei sau a obiectivului supravegheat, controlul camerei fiind realizabil si de la distanta, prin intermediul unui smartphone si al aplicatiei Arlo.

Cu noua functie de pre-inregistrare Look Back, momentele video sunt inregistrate chiar inainte ca miscarea sa fie detectata. Look Back inregistreaza video cu trei secunde inainte de evenimentul ce declanseaza inregistrarea, oferind imagini complete cu tot ce s-a intamplat in aria sa de supraveghere.

La achizitionarea sistemului, veti beneficia de pachetul de baza ce poate suporta pana la cinci camere, precum si sapte zile de stocare cloud gratuita pe toata durata de viata a sistemului. Toate tipurile de abonamente pentru serviciile Arlo Pro 2, ca si in cazul altor camere de securitate Arlo Smart Home Security, sunt proiectate pentru a oferi clientului un control total asupra numarului de camere conectate si a numarului de fisiere stocate in cloud.

Abonamentele de servicii optionale sunt disponibile pentru sistemele Arlo cu mai mult de cinci camere. Upgrade-ul la funtia CVR, utila pentru pastrarea nonstop a inregistrarilor in cloud, iti va permite sa ai acces la orice moment al zilei. Mai mult, Arlo Pro 2 include o noua functie inteligenta de programare a armarii/dezarmarii camerei, astfel incat aceasta pot fi activa dupa un anumit orar sau amplasare.

Pentru a face securitatea la domiciliu mai intuitiva si mai eficienta, Arlo Pro 2 poate fi conectata la dispozitive inteligente de acasa prin platforme precum IFTTT si Samsung SmartThings. Folosind Arlo Skill de la Amazon Alexa, puteti vizualiza fluxuri live sau inregistrari video printr-o camera Arlo pe ecranul Amazon Echo Show ™ sau Amazon Fire TV ™. Cu o comanda vocala simpla, Alexa poata sa va arate „usa din fata”, „curtea din spate” sau „drumul de acces” – orice loc unde ati plasat camera Arlo, eliminand navigarea in aplicatie.

„Arlo Pro 2 reflecta dedicarea noastra in furnizarea celor mai inovatoare, flexibile si usor de utilizat solutii inteligente de securitate pentru case si companii”, a declarat Pat Collins, vicepresedinte senior pentru produse Arlo de la NETGEAR. „Cu o rezolutie HD 1080p, combinata cu designul nostru wireless, Arlo Pro 2 ofera clientilor o experienta video exceptionala si o capacitate de neegalat pentru monitorizarea fiecarui unghi al proprietatii, atat la interior cat si la exterior, ziua si noaptea. Cu mai multe optiuni de alimentare si capacitatea de a optimiza detectarea miscarilor cu ajutorul zonelor de activitate, continuam sa dezvoltam flexibilitatea si inteligenta Arlo pentru a furniza cel mai cuprinzator set de instrumente pentru protectie”.

Arlo Pro 2 Add-on Camera este disponibila la un MSRP de 219,99 dolari.
Arlo Pro 2 Security Camera System, care include doua camera si o statie de baza este disponibila la un MSRP de 479,99 dolari.

Camerele Arlo Pro 2, Arlo Pro si Arlo fara fir sunt interschimbabile. Puteti adauga noile camere Arlo Pro 2 la o statie Arlo Pro sau Arlo Wire-Free, ori puteti opta pentru utilizarea oricaror camere existente Arlo fara fir cu noua statie de baza Arlo Pro.