Fashion Days - Black Friday 2017
Stiri

Black Friday la Fashion Days vine cu reduceri de pana la 90%

Fashion Days - Black Friday 2017

Black Friday incepe la Fashion Days in seara de 16 noiembrie si va continua pe durata intregii zilei de 17 noiembrie, in aplicatia de mobil si pe website.Anul acesta, Fashion Days a pregatit cel mai mare stoc de produse incluse in oferta de Black Friday – 1 milion de articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosmetice si home & deco, cu discounturi care vor ajunge pana la 90%.

„Black Friday va fi cel mai mare eveniment de shopping organizat de Fashion Days, pana acum. Ne-am pregatit cu cel mai mare stoc si cu cea mai diversificata gama de produse, pentru ca toti clientii sa gaseasca in site-ul fashiondays.ro si in aplicatia de mobil exact ce isi doresc si la cele mai bune preturi”, declara Robert Berza, General Manager Fashion Days.

Sub umbrela campaniei „De BLACK FRIDAY, Gandeste-te doar la tine!”, clientii Fashion Days se vor bucura de selectii aduse in exclusivitate pentru Black Friday si de cele mai bune oferte de pret pentru produse listate in toate categoriile. Fashion Days le ofera clientilor sai produse de la branduri de top la nivel international, precum: Diesel, Pepe Jeans London, Tissot, Nike, Trespass, Geox, Levi’s, US Polo, Coccinelle. In exclusivitate, clientii Fashion Days vor gasi pe site si in aplicatia de mobil si selectii de la branduri precum: Burberry, Valentino, Jimmy Choo, Rado. Special pentru aceasta campanie, au fost facute achizitii din categoriile bijuterii cu diamante, genti si accesorii de lux, de la branduri precum Clogau, Prada si Montblanc, Frey Wille, respectiv Carl F. Bucherer.

Black Friday va incepe in cursul serii de 16 noiembrie, atat in site, cat si in aplicatia de mobil. Utilizatorii aplicatiei Fashion Days vor putea comanda, in exclusivitate, mai devreme decat pe website. Startul campaniei in aplicatia Fashion Days va fi anuntat instant prin push notifications, iar clientii vor afla cand incepe campania pe website din newsletter.

„La Fashion Days, seara este un moment de varf in care clientii plaseaza foarte multe comenzi, iar aplicatia de mobil este, in prezent, principalul canal de vanzare pentru noi, anul acesta peste 50% din comenzi fiind plasate in aplicatia de mobil. De aceea, am decis ca Black Friday sa inceapa cu cateva ore inainte de miezul noptii, iar in aplicatia de mobil vom da startul si mai devreme, pentru a le oferi clientilor ocazia de a se bucura de cel mai asteptat eveniment al anului, in cel mai natural mediu de shopping pentru ei”, declara Robert Berza.

Aplicatia Fashion Days pentru dispozitivele mobile a fost utilizata pentru 54% din comenzile plasate in luna octombrie de clientii din Romania. Diferenta de 46% este reprezentanta de achizitiile realizate in site, de pe desktop sau in browserul mobil. Pentru a se bucura de cea mai placuta experienta de shopping de Black Friday de pe dispozitivele mobile, clientii Fashion Days trebuie sa descarce aplicatia, sa se logheze in contul lor de client, sa adauge deja produsele pe care si le doresc in lista lor de FAVORITE si sa activeze optiunea de push notification.

Anul acesta, va fi si mai simplu pentru clientii Fashion Days sa achizitioneze de Black Friday produsele pe care si le doresc, avand la dispozitie solutii personalizate, pentru ca experienta lor de shopping sa fie excelenta, precum: livrare diversificata, inclusiv in reteaua de peste 500 de oficii ale Postei Romane, verificarea coletului la livrare, retur gratuit, plata in rate fara dobanda, solutii de identificare a marimii potrivite, precum Fit Finder.

Stocuri de produse in oferta:

• peste 300.000 de produse de imbracaminte de sezon pentru femei
• peste 200.000 de produse de imbracaminte de sezon pentru barbati
• peste 150.000 de produse de imbracaminte casual si sport pentru copii
• 100.000 de produse de incaltaminte de sezon pentru barbati
• 150.000 de produse de incaltaminte de sezon pentru femei
• 50.000 de rochii
• 30.000 de produse de schi
• 20.000 de ceasuri

Produse si preturi de pornire:

• genti dama de la 59 de lei
• ghete si pantofi casual pentru barbati de la 139 lei
• haine copii de la 59 de lei
• rochii de la 59 de lei
• botine de sezon si pantofi pentru femei de la 59 lei
• geci de sezon de la 99 lei