Sony la AVStore
Stiri

AVstore.ro a organizat evenimentul SONY Live Experience

Sony la AVStore

AVstore.ro, cel mai mare showroom specializat Hi-Fi din Romania si totodata SONY Premium Retailer, a organizat un eveniment menit sa le ofere participantilor o experienta live de auditii muzicale, home cinema si gaming pe suport 100% marca SONY.

Impartit in trei segmente principale, evenimentul a demonstrat excelenta produselor high-end ale producatorului japonez in fiecare dintre domeniile mai sus mentionate. Solistul trupei Byron, Daniel Radu, a explicat ce inseamna sunetul Hi-Res din perspectiva producatorului muzical si a vorbit despre importanta de a folosi echipament de calitate nu doar in procesul de productie, ci si in ipostaza de ascultator. Reprezentantii ABIS Studio, unul dintre cele mai performante studio-uri de productie video din Romania, au explicat de ce avem nevoie de un sistem Home Cinema si cum acesta poate oferi o experienta chiar mai buna decat vizionarea filmelor in cinematograful traditional. Participantii au avut ocazia sa testeze si experienta de gaming pe un urias ecran de proiectie, sunet surround Dolby Atmos si imagini 4K de la cel mai nou proiector laser din gama SONY.

Produsele vedeta ale evenimentului au fost gama SONY Signature, care in Romania se regaseste in exclusivitate in portofoliul AVstore.ro si noua gama de proiectoare Home Cinema. Varful de gama al seriei de proiectoare este un 4K nativ cu laser VW760 la un pret de 15.000 euro, iar cel mai accesibil, noul VW260 tot 4K nativ cu suport HDR, poate fi cumparat la un pret de 5000 euro.

In cadrul evenimentului a fost prezentat si televizorul vedeta al SONY, Bravia OLED A1, conform specialistilor – cel mai spectaculos OLED disponibil la ora actuala.

La capitolul audio a mai fost prezentata gama 1000X Mark 2 de casti de la SONY, recent lansata in cadrul celui mai mare targ de electronice din Europa, IFA Berlin 2017. Este vorba de seria de casti wireless cu feature-ul noise-cancelling pe profil business, un segment pe care AVstore.ro pune mult accent.

„Anul trecut, cand AVstore.ro devenea SONY Premium Retailer, existau resursele si atuurile necesare pentru a le oferi clientilor o experienta de inalta fidelitate in descoperirea produselor SONY. Astazi, cand personalul showroom-ului se afla in crestere si continua dezvoltare, AVstore a devenit un partener mai puternic si mai relevant, oferind un mediu de prezentare si vanzare care raspunde exigentelor clientilor pasionati de muzica si imagine”, a declarant Gheorghe Mares, Commercial Cluster Head SONY Romania & Republic of Moldova.

Pasionatii de muzica, film si gaming au de acum la dispozitie o destinatie accesibila, centrala si ultra-moderna de achizitionare a produselor SONY, unde vor putea vedea si testa produsele inainte de a le cumpara. Totodata site-ul www.AVstore.ro reprezinta un mijloc prin care orice produs SONY din gama audio-video si TV poate fi comandat online, rapid si usor.

AVstore.ro este lider pe piata in materie de solutii Home Audio si Home Cinema in Romania. Magazinul pune la dispozitia publicului o expozitie deschisa permanent in zona Cotroceni din Capitala, unde clientii pot testa solutii video (televizoare si proiectoare), sisteme de sunet Hi-Fi stereo si surround, casti, amplificatoare pentru casti sau playere portabile.

Printre altele, portofoliul de branduri AVstore mai cuprinde segmente cu produse moderne cu focus pe design precum Bang & Olufsen, Vifa, DEVIALET, Bluesound, produse true audiophile precum Cambridge Audio, Hegel, SVS, Emotiva, Audio Physic, QAcoustics sau Wharfedale si numeroase modele de casti de la Sennheiser, Audeze, Audio-Technica sau Oppo.

AVstore.ro este singurul showroom din Romania cu proiectie 4K si sunet Dolby Atmos, iar parte din filozofia magazinului este ca pasiunea pentru Hi-Fi constituie in sine un hobby in care se investeste in virtutea relaxarii, divertismentului si invatarii.

„Punem accent deosebit nu doar pe experienta unica de care se bucura clientii care ne viziteaza in showroom, ci si pe indrumarea publicului spre pasiunea pentru sunet si imagine. Avstore.ro este o sursa importanta de informatii in domeniul Hi-Fi si Home Audio & Video. Tocmai de aceea, vom insista pe componenta video, pe realizarea review-urilor si a tutorialelor pentru cei pasionati si interesati sa afle informatii noi si de ultima ora. Aceste materiale sunt publicate pe contul de YouTube AVstore cat si pe pagina de Facebook”, a precizat Bogdan Stefan, Managing Partner al AVstore.ro