Phone Clone
Tutoriale & Sfaturi

Transfera datele pe noul telefon in cinci pasi

Phone Clone

Noul tau telefon este tot ce ai visat: elegant, rapid, cu o camera foto mai performanta si posibilitati nenumarate!Din pacate, pana sa incepi sa te bucuri de toate acestea, de cele mai multe ori te confrunti cu un proces neplacut de configurare, descarcare a aplicatiilor si transferul datelor pentru personalizarea smartphone-ului. Asta daca nu ai cumparat un smartphone Huawei, care face toata aceasta munca pentru tine, simplificand cu totul procesul de configurare!

Nu se poate sa nu iubesti momentul in care scoti pentru prima data noul tau smartphone din cutie! Atent conceput, potrivit stilului tau – elegant sau sport – cu toate functiile noi, cu o camera foto mai buna, procesor mai rapid si mai mult spatiu de stocare – abia astepti sa il folosesti! Mai exista, totusi un mare obstacol care te separa de experientele frumoase alaturi de noul tau gadget. Inainte ca noul telefon sa devina intr-adevar al tau, trebuie sa descarci toate aplicatiile pe care le folosesti de obicei, sa setezi totul asa cum iti place, sa copiezi toate pozele, contactele si mesajele din vechiul telefon.

Evident, toate aceste activitati nu sunt dificile, dar, fara indoiala iti ocupa timpul si te plictisesc. Chiar daca platforma Android poate gestiona “relocarea” aplicatiilor si a contactelor (daca acestea sunt asociate unui cont Google), iar tu vei putea sa transferi pozele sau muzica intre telefoane utilizand un computer, o parte din lucrurile importante precum mesajele SMS sau MMS, lista apelurilor preluate si efectuate sau setarile personale necesita aplicatii terte specifice. Acestea fac procesul mai complicat si mai lung si nu garanteaza securitatea informatiilor tale.

Solutia pentru aceste inconveniente consta in aplicatia Phone Clone, disponibila pentru utilizatorii Huawei. Aceasta reduce acest proces complex pana la doar cateva clicuri. In plus, aplicatia iti permite sa transferi informatii nu numai de la telefoanele Huawei, ci si de la alte marci si sisteme de operare. Cum se foloseste?

Pasul 1: Descarca aplicatia
Ai doua telefoane, cel vechi si cel nou, nu? Descarca aplicatia Phone Clone pe ambele telefoane – o poti gasi in magazinul Google Play, tastand “Phone Clone” in caseta de cautare sau la acest link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hicloud.android.clone

Pasul 2: Spune-i aplicatiei care telefon este cel nou
Instaleaza aplicatia pe ambele telefoane. Pe cel nou, selecteaza “Noul telefon (primire)”, iar pe cel vechi, desigur “Vechiul telefon (trimitere)”.

Pasul 3: Conecteaza telefoanele
Pe vechiul telefon, selecteaza numele dispozitivul pe care datele vor fi copiate. Aplicatia instalata pe noul telefon s-a transformat intr-un hotspot WiFi, care este conectat la vechiul telefon. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci parola pe vechiul telefon (aceasta este afisata pe noul telefon).

Pasul 4: Ce vrem sa transferam?
Acum selecteaza toate elementele pe care vrei sa le muti din vechiul telefon in cel nou. Poti transfera documente, poze, muzica si videoclipuri, mesaje SMS si MMS, precum si apelurile primite, efectuate sau pierdute in noua lor casa. Si bineinteles, toate aplicatiile tale preferate!

Pasul 5: Asteapta un minut si bucura-te!
Ai apasat “Trimite”? Acum poti lua o pauza bine meritata de cafea! Cand te vei intoarce, noul tau dispozitiv va fi gata, cu tot ceea ce ai nevoie si totul a fost atat de usor!

Acum ai un telefon vechi pe care il poti vinde sau il poti darui unui alt membru din familie, asa ca iti mai dam doar un mic sfat: inainte de a-i spune ramas bun, e recomandat sa il resetezi la setarile din fabrica si asta pentru ca informatiile tale confidentiale sa ramana stocate doar in noul tau telefon. De care, acum, in sfarsit, te poti bucura in voie!