ASUS RT-AC86U
Retelistica

ASUS a lansat routerul RT-AC86U

ASUS RT-AC86U

ASUS a lansat RT-AC86U, un router Wi-Fi puternic din clasa AC2900, ce ofera viteze extreme si acoperire larga, fiind o alegere perfecta pentru a rula jocuri din orice colt al casei.RT-AC86U este construit sa ofere viteze ultrarapide, utilizand doua benzi concurente 802.11ac, potentate de tehnologia NitroQAM.

Impresionanta latime de banda AC2900 si tehnologia MU-MIMO il face ideal pentru a fi utilizat in casele moderne, cu mai multe dispozitive, in timp ce antenele de inalta performanta si RangeBoost ajuta la eliminarea punctelor moarte. Pasionatii de jocuri vor aprecia imbunatatirile oferite de RT-AC86U, prin Adaptive QoS, ce prioritizeaza traficul jocurilor si acceleratorul de jocuri incorporat WTFast, care optimizeaza conexiunile cu serverele de jocuri din intreaga lume. Sistemul integrat de securitate ASUS AiProtection, sustinut de Trend Micro Smart Network, furnizeaza o solutie centralizata pentru toate dispozitivele, detectand si neutralizand amenintarile de pe Internet, inainte ca acestea sa ajunga in reteaua locala.

ASUS RT-AC86U le ofera pasionatilor de jocuri cele mai bune performante Wi-Fi, oriunde in casa. Motorizat de un procesor dual-core la 1.8GHz, RT-AC86U dispune de benzi Wi-Fi 802.11ac concurente, potentate de tehnologia NitroQAM1 pentru a livra o latime de banda de pana la 2167 Mbps pe frecventa de 5GHz si 750Mbps pe frecventa de 2.4GHz.

Proiectat si construit pentru jocuri, RT-AC86U ofera imbunatatiri duble in gaming: Adaptive QoS prioritizeaza automat traficul jocurilor, asigurand faptul ca jocurile online se afla tot timpul in fruntea pachetelor trimise, iar acceleratorul WTFast, sustinut de GPN, furnizeaza o conexiune privata, optimizata la serverul de jocuri, ce reduce in medie timpii de raspuns cu 30-60% (date oferite de www.wtfast.com).

Tehnologia MU-MIMO permite ca pana la patru dispozitive compatibile sa opereze la nivelul lor maxim posibil, fara sa aiba impact asupra celorlalte performante, aceasta fiind o functie extraordinara pentru jocurile in echipa.

Acoperire larga

Pentru a oferi cea mai larga acoperire posibila, ASUS RT-AC86U incorporeaza antene de inalta performanta, combinate cu tehnologia de formare a fasciculului ASUS AiRadar 2.0, ce imbunatateste vitezele si stabilitatea, concentrand semnalele radio catre fiecare dispozitiv. In plus, ASUS RangeBoost imbunatateste performantele pe distante lungi, ajutand la eliminarea punctelor moarte si permitandu-le utilizatorilor sa se bucure de jocuri chiar si in colturile indepartate ale casei.

ASUS AiProtection: Securitate de nivel comercial

ASUS RT-AC86U incorporeaza ASUS AiProtection, un sistem de securitate al retelei la nivel comercial, sustinut de Trend Micro Smart Home Network. Cu AiProtection, toate dispozitivele conectate sunt protejate, chiar daca nu au capacitati antivirus proprii, cum ar fi dispozitivele IoT.

Cu AiProtection integrat in RT-AC86U, chiar si dispozitivele din retea care au software-ul de securitate oprit sunt protejate impotriva atacurilor si intruziunilor. AiProtection blocheaza atacurile de pe Internet inainte ca aceastea sa ajunga in retea, iar daca un dispozitiv infectat se conecteaza la reteaua locala, AiProtection il blocheaza instant pentru a preveni trimiterea de informatii catre serverele malitioase.

Preturi si disponibilitate

ASUS RT-AC86U este disponibil in Romania la un pret aproximativ de 1100 lei (TVA inclusiv).