Moto Z2 Play
Telefoane Mobile

Moto Z Play si Moto Mods au ajuns in Romania

Moto Z2 Play

Lenovo, prin subsidiara sa Motorola Mobility, a  lansat in Romania smartphone-ul Moto Z Play si noile Moto Mods.

De la lansarea de anul trecut, familia de smartphone-uri Moto Z cu Moto Mods le-a permis utilizatorilor sa realizeze cu un telefon lucruri pe care inainte nu le credeau posibile. De la proiectarea pe o suprafata cu o diagonala 70 de inchi, pana la transformarea telefonului intr-o camera cu zoom optic de 10x, platforma Moto Mods ofera inovatii mobile surprinzatoare. Ecosistemul Moto Mods continua sa se dezvolte, iar accesorii Moto Mods vor fi adaugate portofoliului in mod constant.

Moto Z Play: Mai subtire, mai usor si mai rapid

Cu un design mai subtire, mai usor, mai rapid si mai performant, a doua generatie Moto Z Play livreaza caracteristici de top, oferind in acelasi timp posibilitati de transformare a dispozitivului cu accesoriile Moto Mods.

O combinatie reusita de stil si performanta, Moto Z2 Play integreaza un design unibody din metal care nu doar ca arata deosebit, ci si face fata cu succes utilizarii de zi cu zi. Ecranul FullHD Super AMOLED de 5.5” ofera detalii precise, indiferent de continutul redat. In plus, smartphone-ul incorporeaza un procesor octa-core de 2.2GHz si ofera o durata a bateriei de 30 de ore. Mai mult, optiunea de incarcare rapida asigura pana la opt ore de functionare cu doar 15 minute de incarcare2.

Moto Z2 Play imbina tehnologiile de autofocus laser si dual pixel, astfel ca realizeaza fotografii mai luminoase si mai precise chiar si in conditii de luminozitate redusa. Tehnologia autofocus laser de generatie noua cuprinde o raza extinsa de pana la 5 metri care permite focalizarea de trei ori mai departe intr-un mediu complet intunecat. Iar datorita camerei frontale de 5MP si flash-ului dual color, orice selfie, pe timp de zi sau noapte, va arata excelent.

De asemenea, Moto Z2 Play integreaza si o serie de Moto Experiences deosebite. Functia Night Display va ajusta automat ecranul in tonuri mai calde noaptea, reducand lumina albastra care poate afecta somnul. De asemenea, noile solicitari vocale instant din Moto Voice pot oferi informatii precum prognoza meteo, actualizari in calendar sau lansarea automata a unei o aplicatii fara a fi necesara deblocarea telefonului. Datorita noului cititor de amprente, utilizatorii pot activa navigarea cu ajutorul unui singur buton pentru a face mai rapida trecerea intre ecrane. Comanda swipe stanga este folosita pentru a merge inapoi, dreapta pentru vizualizarea aplicatiilor recente, iar apasarea scurta pentru accesarea ecranului principal si apasarea lunga pentru blocarea telefonului. Cum nu exista butoane care sa incarce ecranul, utilizatorii se vor bucura si de o experienta de vizualizare imbunatatita.

Anul trecut au fost lansate Moto Mods, accesorii menite sa le ofere consumatorilor functii care nu sunt disponibile pe niciun alt smartphone. Acum, gama se extinde si ofera mai multe posibilitati in materie de modularitate mobila.

Experienta de joc diferita

Moto GamePad. Acest nou accesoriu va permite transformarea telefonului Moto Z intr-o consola de gaming dintr-o singura miscare. Moto GamePad cuprinde doua manete de control, D-pad si patru butoane de actiuni pentru o experienta de gaming autentica. Accesoriul este dotat si cu un acumulator de 1035 mAh pentru o experienta de gaming de durata.

Sunet de inalta calitate cu o singura miscare

Daca prima generatie JBL SoundBoost a fost un imbold pentru a incepe petrecerea, cu noul sistem optimizat JBL SoundBoost 2 experienta va fi una memorabila. Accesoriul ofera o capacitate de redare integrata de 10 ore, iar datorita stratului impermeabil nicio picatura de apa nu mai poate opri muzica. JBL SoundBoost 2 este disponibil in culorile rosu, albastru sau negru, are un contur imbunatatit pentru o senzatie mai placuta in mana, si este compatibil cu noua aplicatie JBL EQ.

In plus, a fost lansata si o noua aplicatie, denumita My JBL SoundBoost 2, care permite controlul sunetului. Fie ca este vorba de muzica, videoclipuri sau alte tipuri de continut, utilizatorii vor avea parte de o experienta multimedia cu adevarat imersiva.

Cea mai rapida incarcare cu TurboPower

Incarcarea telefonului devine acum mai usoara si mai rapida cu pachetul Moto TurboPower. Accesoriul poate reincarca telefonul rapid (pana la 15W) atunci cand este nevoie, iar functia de incarcare rapida va ridica nivelul acumulatorului pana la 50% in doar 20 de minute.

Cablul de alimentare devine optional cu Moto Style Shell pentru incarcare wireless. Acest Moto Mod aduce incarcarea wireless rapida (pana la 10W) pe telefonul Moto Z, intr-un mod atractiv si elegant. Accesoriul este disponibil in mai multe variante de design, pentru ca telefonul sa se asorteze mereu stilului si dorintelor utilizatorilor.

Disponibilitate

Moto Z Play si noile accesorii Moto Mods sunt disponibile in Romania incepand cu data de 13 septembrie 2017, intr-o campanie de pre-ordering, desfasurata impreuna cu eMag, in care fiecare comanda de Moto Z2 Play va beneficia in mod gratuit si de o camera Moto 360.
Smartphone-ul Moto Z2 Play va fi disponibil la pretul recomandat de 2399 RON, iar modul Moto 360 va fi disponibil la pretul recomandat de 999 RON.