X4 Soul Infinity
Telefoane Mobile

Allview lucreaza la un smartphone bazat pe Inteligenta Artificiala

X4 Soul Infinity

Allview integreaza platforma proprie de Inteligenta Artificiala in device-urile sale si va lansa in aceasta toamna cel mai performant telefon romanesc, X4 Soul Infinity.Datorita tehnologiilor integrate in noul smartphone, utilizarea algoritmilor ce identifica si proceseaza in timp real tiparele va schimba modul in care utilizatorii interactioneaza cu telefonul. Pe baza datelor primite, X4 Soul Infinity va putea lua decizii si va face predictii.

„Noul X4 Soul Infinity este rezultatul unei perioade indelungate de cercetare si un pas important pentru Allview. In ultimii ani am crescut cu peste 20% valoarea medie de achizitie a unui terminal Allview si ne-am orientat tot mai mult catre telefoane superioare. Am investit in cercetare si dezvoltare, am acordat o atentie sporita designului, am imbunatatit semnificativ reteaua de service si ne-am extins echipa. Am invatat si am evoluat odata cu consumatorul roman. Suntem pregatiti sa lansam primul telefon de conceptie 100% romaneasca.” a explicat Lucian Peticila, fondatorul Allview.

Compania si-a propus sa produca un dispozitiv care sa inglobeze cele mai cautate functii si aplicatii ale momentului. X4 Soul Infinity va beneficia de o serie ampla de caracteristici speciale, toate acestea fiind o premiera pentru terminalele concepute si proiectate in Romania.

Noul smartphone va fi lansat in aceasta toamna si va fi dotat cu display 18:9. Display-ul de 5,7” este extrem de confortabil, chiar si atunci cand dispozitivul este utilizat cu o singura mana, datorita proportiei 18:9. Raportul dintre dimensiunea ecranului si marimea dispozitivului este de aproape 80%, valoare care plaseaza X4 Soul Infinity in topul global al celor mai bine proportionate telefoane. Panoul 2.5D ofera terminalului un aspect premium, iar sticla rezistenta la zgarieturi va proteja aparatul de incidente nedorite.

X4 Soul Infinity bifeaza si cele mai exigente asteptari in ceea ce priveste designul. Disponibil in trei variante elegante de culoare – Night Sky, Mocha Gold si Steel Gray, terminalul va oferi placerea unor carcase dezvoltate cu ajutorul IML Art Technology. Cele trei versiuni de culoare atent selectionate propun un finisaj cu straluciri de oglinda, bine dozate. Rama metalica va spori rezistenta la socuri si va conferi detaliul de contrast necesar.

Noul terminal Allview pune accent pe calitatea imaginilor surprinse, pe tehnologia de redare si pe modul de interactiune cu acestea. Deschiderea diafragmei f/1.8 asigura surprinderea unor imagini luminoase, pline de culoare, chiar si in situatiile in care lumina naturala nu este foarte intensa. Camera duala foloseste cei mai noi algoritmi de procesare oferiti de catre Arcsoft, unul dintre cei mai apreciati producatori de solutii dual camera. Algoritmii vor ajuta utilizatorul sa evidentieze din context personajul principal sau obiectul dorit, iar tehnologia Bokeh va blura fundalul, oferind rezultate similare celor obtinute de camere DSLR. O lentila safir va asigura protectia camerei impotriva zgarieturilor.

“Ceea ce va diferentia cu adevarat X4 Soul Infinity de orice alt terminal din piata, indiferent de producator, este o tehnologie la care lucram de ceva vreme si pe care ne propunem sa o dezvaluim la lansare. Promitem sa surprindem placut piata de telefonie din Romania” a precizat Lucian Peticila.

Marca Allview X4 Soul Infinity a fost inregistrata la European Union Intellectual Property Office (EUIPO).