Uncharted -The Lost Legacy
Telefoane Mobile

Uncharted: The Lost Legacy acum disponibil in exclusivitate pe PlayStation 4

Uncharted -The Lost Legacy

Sony Interactive Entertainment lansat Uncharted: The Lost Legacy, unul dintre cele mai asteptate titluri exclusive PlayStation din 2017.Creat de studioul Naughty Dog, acesta este primul joc din serie care urmareste aventurile unui alt personaj al indragitei serii, Chloe Frazer fiind in rolul principal.

Gandit initial sub forma unui DLC pentru Uncharted 4: A Thief’s End, acesta a trecut rapid la statusul de titlu standalone, care poate fi achizitionat si jucat fara a mai fi nevoie de detinerea altui joc din serie. Cu toate acestea, este oferit gratuit de astazi celor care detin editiile Uncharted 4 Triple Pack Expansion, Deluxe Edition sau Explorer’s Pack.

Uncharted: The Lost Legacy urmareste aventurile a doua personaje care au fost protagonisti secundari in alte jocuri alte seriei, respectiv Chloe Frazer, care a aparut in Uncharted 2 si 3, impreuna cu Nadine Ross, antagonist secundar in Uncharted 4. Cele doua pornesc in cautarea Coltului de Aur al Ghaneshei, un artefact aflat undeva in Muntii Ghats de Vest ai Indiei. Jocul urmeaza aceeasi reteta a succesului si ofera gamerilor posibilitatea de a experimenta momente intense de lupta, rezolva puzzle-uri enigmatice, fara sa neglijeze insa optiunea de explorare a unei povesti intrigante si a peisajelor extrem de realiste.

Cei care vor sa experimenteze componenta multiplayer a jocului trebuie sa stie ca odata cu achizitia Uncharted: The Lost Legacy vor primi acces la sectiunea online a Uncharted 4, care acum integreaza si modul Survival Arena. Pentru a accesa multiplayer-ul, jucatorii trebuie sa aiba un abonament PlayStation Plus activ.

Varianta digitala a titlului este acum disponibila pe PlayStation Store Romania la pretul de 139,90 de lei (http://bit.ly/2voj4f2), iar varianta fizica poate fi achizitionata de la retailerii selectionati.