HyperX AlloyElite
Alte gadgeturi

HyperX a lansat tastaturile mecanice de gaming HyperX Alloy Elite si TKL HyperX Alloy FPS Pro

HyperX AlloyElite

Hyperx a lansat astazi tastaturile mecanice de pro gaming HyperX Alloy FPS si a tastaturii mecanice de gaming Alloy Elite.HyperX ofera toate componentele necesare pentru cele mai bune conditii de gaming, iar noua tastatura HyperX Alloy dispune de switch-uri Cherry MX Mechanical, efecte de iluminare, functionalitate 100% anti-ghosting, un cadru din aliaj de otel pentru un feedback tactil si un nivel de performanta solicitat de gameri.

”Ridicam standardele în materie de pesonalizare si confort, cu lansarea noii tastaturi Alloy Eite cu switch-uri mecanice Cherry MX, suport pentru palma detasabil si caracteristici de iluminat personalizate. De asemenea, Noua tastatura Alloy FPS Pro a fost creata de specialistii HyperX special pentru fanii tastaturilor de tip TKL”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology Romania si Bulgaria. ”Asigurand conectarea imediata pentru gaming, optiunile de personalizare ale tastaturii pot fi accesate fara asistenta vreunui software, prin functiile tastaturii.”

Cu un design complet nou, tastatura mecanica de gaming Alloy Elite include iluminare din spate cu LED rosu HyperX, o bara de iluminare cu 18 LED-uri cu moduri de iluminare personalizate si 6 efecte de LED presetate. Alloy Elite dispune de un cadru din aliaj de otel pentru durabilitate, taste media, o roata de volum, împreuna cu taste cu acces rapid pentru luminozitate, efecte de iluminare si game mode. Alloy Elite include, de asemenea, un port USB 2.0, taste HyperX de culoarea titaniului, taste WASD cu textura si functionalitati complete N-Key rollover. Nu este necesar niciun software – Alloy Elite este plug-and-play si ofera suport detasabil pentru palme, pentru un confort sporit în timpul jocului.

Noua tastatura mecanica HyperX Alloy FPS Pro Gaming se adreseaza utilizatorilor care doresc o optiune de tastatura ten keyless si ofera jucatorilor FPS posibilitatea sa mearga mai departe în gaming, spre un nivel profesional, prin formatul care permite salvarea de spatiu pe birou, oferind loc pentru miscarile mouse-ului.

”Tastaturile mecanice de gaming HyperX mi-au oferit dintotdeauna un adevarat avantaj competitiv. Calitatea si caracteristicile tastaturii îi dau echipei noastre consistenta necesara pentru a juca la cel mai înalte standard de fiecare data,” a declarat Gabriel “FalleN” Toledo, CSGO team leader, SK Gaming. ”Fiecare tasta apasata pe tastaturile noastre mecanice de gaming HyperX produce cantitatea necesara de tensiune si eliberare. Tastaturile HyperX au un nivel superior de confort, stil si de comoditate care ne ajuta sa mergem spre un nivel superior în gaming.”

Caracteristici si specificatii ale tastaturii HyperX Alloy Elite Mechanical Gaming.

Switch: CHERRY MX
Tip: Mecanic
Iluminare din spate: O singura culoare, rosu
Efecte de iluminare: 6 moduri LED si 4 niveluri de iluminare
Tip de conexiune: USB 2.0 (2 USB connectors)
Port USB 2.0: Da
Polling rate: 1000Hz
Anti-ghosting: 100% anti-ghosting
Key Rollover: mod N-key
Media Control: Da
Game Mode: Da
Compatibilitate cu sisteme de operare: Windows® 10, 8.1, 8.7
Tip cablu: cablu atasat, împletit
Lungime cablu: 1.8m
Dimensiuni: 444.00mm x 226.8mm x 36.30mm
Greutate (tastatura si cablu): 1467g

Caracteristici si specificatii ale tastaturii mecanice de gaming HyperX Alloy FPS Pro

Switch: CHERRY MX
Tip: Mecanic
Iluminare din spate: O singura culoare, Rosu
Efecte de iluminare: 6 moduri LED si 5 niveluri de iluminare
Tip de conexiune: USB 2.0 (1 conector USB)
Polling rate: 1000Hz
Anti-ghosting: 100% anti-ghosting
Key Rollover: mod N-key
Media control: Da
Game Mode: Da
Compatibilitate cu sisteme de operare: Windows® 10, 8.1, 8, 7
Cablu: Detasabil împletit
Lungime: 1.8m
Dimensiuni: Latime: 359.00mm x Grosime: 130.00mm x Înaltime: 34.50mm
Greutate (tastatura si cablu): 900g

Tastatura mecanica de gaming Alloy Elite ((£119.99/€139.99) în versiunile de switch Cherry MX albastru, maro si rosu va fi disponibila începand de azi, 21 august, prin intermediul retelei de magazine partenere HyperX. Tastatura mecanica HyperX Alloy FPS Pro (£89.99/€99.99) este disponibila în versiunea cu switch-uri rosii. Tastaturile HyperX includ o garantie de doi ani si suportul si serviciile pentru clienti oferite de HyperX. Tipurile de switch disponibile variaza în functie de tara.