NVIDIA_Game Ready Driver_Lawbreakers
Stiri

NVIDIA a lansat noul driver Game Ready pentru Lawbreakers

NVIDIA_Game Ready Driver_Lawbreakers

Noul driver GeForce Game Ready ofera cea mai buna experienta de gaming pentru nou lansatul Lawbreakers, dar si optimizari ale unor jocuri precum EVE: Valkyrie (pentru optiunea ”Ultra Graphics”), Fortnite (early access), ARK: Survival Evolved si Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Game Ready pentru Lawbreakers, Ark Survival Evolved, Dark and Light si Hellblade: Senua’s Sacrifice!

Disponibile atat inainte, cat si in ziua lansarii, driver-ele NVIDIA Game Ready ofera jucatorilor GeForce cea mai buna experienta, totul datorita eforturilor sustinute ale inginerilor NVIDIA de a optimiza performanta in joc. Mai mult, certificarea Microsoft WHQL acordata fiecarui driver Game Ready reprezinta o garantie suplimentara a calitatii. Acest driver optimizeaza experienta de joc inLawBreakers, ARK: Survival Evolved, Dark and Light si Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Trei dintre titlurile optimizate cu ajutorul noului driver incorporeaza tehnologiile NVIDIA Gameworks, respectiv NVIDIA ShadowPlay Highlights pentru Lawbreakers si NVIDIA Ansel pentru ARK: Survival Evolved si Dark and Light.

NVIDIA Highlights, disponibil in premiera in Lawbreakers, captureaza automat cele mai mari realizari din joc in format video, dar si sub forma de imagine. Integrata direct cu jocul, tehnologia determina cu precizie punctul culminant din sesiunea de gaming, fie ca este vorba de o lupta sau de doborarea mai multor inamici consecutiv, si il captureaza automat prin ShadowPlay. La sfarsitul sesiunii de gaming, momentele pot fi impartasite cu prietenii prin Facebook, YouTube sau Imgur.

Ansel reprezinta modul revolutionar de a compune capturile realizate in joc, din orice pozitie, cu reglarea filtrelor in procesul de post-procesare, inclusiv surprinderea de imagini HDR in formate de inalta fidelitate si de partajare in modul de 360 de grade surround prin intermediul smartphone-ului, PC-ului sau sistemului VR. Descoperiti mai multe despre aceste caracteristici pe pagina Ansel.
Game Ready inaintea lansarii – Fortnite Early Access

NVIDIA, prin intermediul driver-elor Game Ready, sprijina chiar si jocurile aflate inca in dezvoltare, precum Fortnite.

Fiind un action shooter, experienta Fortnite este optima la cel putin 60 de cadre pe secunda, iar cu placile grafice GeForce GTX seria 10, acesta poate fi jucat la cele mai bune setari. La o rezolutie de 1920×1080, un GeForce GTX 1060 trece de 60fps in teste. Pentru o rezolutie 2560×1440, recomandarea noastra este placa grafica GeForce GTX 1070, iar pentru un display 3840×2160, un GeForce GTX 1080 Ti este suficient, insa cu scaderea anumitor setari pentru mentinerea jocului la 60fps.

Utilizatorii GeForce Experience pot castiga jocul Mass Effect: Andromeda

NVIDIA continua sa rasplateasca utilizatorii GeForce Experience si le ofera oportunitatea de a castiga o copie digitala a jocului Mass Effect: Andromeda. Norocosii vor primi o notificare pe 1 august 2017. Pentru ca un participant sa fie eligibil, acesta trebuie sa descarce si sa se autentifice in aplicatia GeForce Experience, iar apoi sa opteze pentru a primi newsletter-ul NVIDIA.

Inca din iulie 2016, NVIDIA rasplateste utilizatorii GeForce Experience prin oferirea de: stick-uri USB GeForce GTX in editie limitata, notebook-uri MSI VR-ready, sisteme HTC VIVE, placi grafice GeForce GTX 1080 Ti, dar si jocuri precum Overwatch, Gear of War 4, Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2, For Honor si altele.