374 views 0 comments

Kaspersky lanseaza Battery Life o aplicatie gratuita pentru prelungirea duratei de viata a bateriei dispozitivelor Android

by on July 7, 2017
 

Kaspersky Battery Life
Kaspersky Lab a lansat aplicatia gratuita Battery Life pentru utilizatorii de dispozitive Android. Aceasta aplicatie gratuita a fost creata pentru a evita situatia in care utilizatorii de telefoane raman fara baterie in cel mai nepotrivit moment.

Conform unui studiu, 9 din 10 utilizatori intra in panica atunci cand li se descarca bateria telefonului. Acest lucru nu este surprinzator, tinand cont de faptul ca oamenii sunt mai ingrijorati atunci cand nu au telefoanele cu ei decat atunci cand sunt fara partenerii lor.

In multe dintre cazuri, sa ai un smartphone descarcat nu este doar o experienta neplacuta, ci una potential riscanta. De exemplu, un utilizator ar putea ramane fara posibilitatea de comunicare prin intermediul mobilului intr-o situatie de urgenta sau atunci cand se afla intr-un mediu necunoscut. Battery Life este conceput pentru a rezolva aceasta problema.

Solutia Kaspersky Lab analizeaza toate aplicatiile de pe dispozitivele utilizatorului si le identifica pe acelea care consuma cea mai multa energie. Acest lucru este foarte important, tinand cont de faptul ca 96% dintre aplicatiile de pe dispozitivele Android ruleaza in background, chiar daca utilizatorul nu le-a lansat. Battery Life poate opri acesti ”consumatori de baterie” si extinde, astfel, durata de viata a bateriei dispozitivului. De asemenea, Battery Life va afisa utilizatorului un mesaj urgent daca vreo aplicatie incepe sa foloseasca mai multa energie decat in mod normal.

O alta caracteristica utila a Battery Life este abilitatea de a calcula timpul ramas inainte ca bateria smartphone-ului sa fie descarcata complet. Aceasta informatie le ofera utilizatorilor posibilitatea de a gasi urgent o modalitate de a-si incarca telefonul inainte sa nu-si mai poata folosi telefonul. In mod similar, in timpul alimentarii, Battery Life calculeaza timpul ramas pana cand bateria este incarcata.

”Misiunea noastra de a proteja utilizatorii include reducerea riscurilor digitale la minimum din toate directiile, nu doar la nivelul amenintarilor cibernetice”, spune Elena Kharchenko, Head of Consumer Product Management la Kaspersky Lab.

“Battery Life ii ajuta pe oameni sa ramana conectati. Desigur, este important sa ne amintim si de securitatea Internetului cand suntem online. De asemenea, este la fel de important sa luam in calcul protectia vietii noastre private de ochii curiosi si protectia dispozitivului impotriva pierderii sau a furtului. Pentru toate aceste motive de ingrijorare, am pregatit si solutiile potrivite.”

Kaspersky Battery Life ocupa doar 15 Mb si ruleaza pe platforma Android 4.1-6.0.1, intr-un numar limitat de limbi straine. Pentru a descarca aplicatia, puteti accesa urmatorul link.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response