plantronics voyager 3200
Accesorii Telefoane Mobile

PLANTRONICS lanseaza noua serie de casti bluetooth VOYAGER 3200

plantronics voyager 3200

Plantronics lanseaza noua serie de casti Bluetooth, Voyager 3200, proiectata pentru profesionistii care sunt mereu in miscare si doresc performante audio premium, intr-un design discret.Seria Voyager 3200 dispune de un design ergonomic si elegant si, datorita tehnologiei de anulare a zgomotului cu 3 microfoane, ofera un sunet clar si o utilizare confortabila, indiferent de mediul inconjurator.

“Astazi, intreaga lume poate fi biroul nostru. Seria Voyager 3200 aduce o calitate avansata a sunetului, alaturi de un design pe masura, permitand utilizatorilor sa ramana in control si sa poata prelua cu incredere apelurile oricand si oriunde.”, a declarat Greg Miller, Director, Portfolio Business Management, Plantronics.

Seria Voyager 3200 ofera autonomie de pana la sase ore de convorbire si sapte zile in stand-by, cu o carcasa portabila optionala de incarcare, care confera pana la 10 ore suplimentare de convorbire, in linie cu ritmul zilnic alert. Cele 3 microfoane, alaturi de procesoarele de semnal digital imbunatatite, separa vocea de zgomotul de fundal, oferind claritate vocala la ambele capete ale conversatiei. Casca Voyager 3200 dispune si de acces la asistent vocal pentru smartphone-uri si activare/dezactivare alerta vocala „mute off”.

Voyager 3200 include diferite modele, inclusiv unul UC. Voyager 3200 UC este livrat standard cu o carcasa portabila de incarcare si include un procesor Bluetooth® de inalta fidelitate pentru conectarea facila la Mac, PC, tableta sau smartphone, pentru solutii de comunicatii unificate. De asemenea, functioneaza impreuna cu Plantronics Manager Pro, un serviciu suplimentar care ofera managerilor IT insight-uri avansate despre instalarea si utilizarea dispozitivului.
Seria Voyager 3200 este conceputa pentru a satisface nevoile joburilor mobile de astazi, cu numeroase caracteristici si beneficii, printre care:
• Semnal de alerta cand se incepe o conversatie in timp ce casca este pe modulul mut.
• Senzorii inteligenti raspund sau transfera apeluri prin punerea castii. Cand poarta casca, utilizatorul pur si simplu spune “raspunde” sau “ignora” pentru a gestiona apelurile primite (capabilitatile complete legate de senzori inteligenti pot fi activate prin Plantronics Hub, pentru utilizare pe mobil sau desktop).
• Alertele vocale anunta numele apelantilor, starea conexiunilor si timpul de convorbire.
• Pana la 30 de metri raza de actiune wireless pentru dispozitivele Bluetooth de Clasa 1 cu care casca este compatibila.
• Conectare usoara NFC cu dispozitive compatibile.
• Activare aplicatie Siri, Google Now sau Cortana cu simpla atingere a unui buton.
• Tehnologia Plantronics SoundGuard® asigura protectie impotriva sunetelor ridicate neasteptate, pentru a preveni deteriorarea auzului.

Casca Voyager 3200 functioneaza impreuna cu Plantronics Hub pentru Windows, Mac, iOS si Android, permitand localizarea in caz de pierdere, schimbarea limbii, personalizarea setarilor, alertelor si multe altele.

Seria Voyager 3200 este disponibila in doua culori – negru diamant si gri carbon.