Tenda AC18
Retelistica

Routerul wireless Tenda Dual-Band Gigabit AC18 este acum disponibil in Romania

Tenda AC18

Tenda a anuntat disponibilitatea routerului wireless Dual-Band Gigabit AC18 in magazinele partenerilor din Romania.Sub aspectul exterior futurist, AC18 integreaza toate specificatiile standardului 11AC, cum ar fi si cel mai nou protocol wifi 802.11ac, este echipat cu tehnologie avansata precum Beamforming+ si este compatibil cu standardul 11a/b/g/n. Astfel, seria 11AC aduce imbunatatiri semnificative ratei de transmisie si calitatii semnalului.

Cu cea mai noua platforma dual-band Gigabit, procesor dual-core ARM Cortex-A9 si 256MB DDR3, Tenda AC18 asigura o rata de transfer wireless de pana la 1300Mbps in frecventa de 5GHz si 600Mbps in frecventa de 2.4GHz, cu Turbo-QAM, oferind flexibilitatea a doua retele dedicate si performante wireless excelente.

Toate cele mentionate anterior il duc pe AC18 in varful piramidei tehnologice in materie de routere si lasa utilizatorul sa se bucure de o experienta de streaming si gaming fabuloasa.

Prin intermediul celor trei antene externe dual-band si a amplificatoarelor interne, AC18 distribuie stabil si uniform semnal wi-fi la viteze ridicate, pe o suprafata de 500 m2 si la o putere de sase ori mai mare decat un router traditional, AC18 fiind astfel un router ideal pentru case mari, spatii de birouri sau intreprinderi de mari dimensiuni.

Tehnologia Beamforming+ ajuta semnalul sa ajunga in locuri indepartate, greu accesibile pentru alte dispozitive, fortand semnalul spre directia celui mai greu accesibil dispozitiv conectat.

Tenda AC18 este un dispozitiv ideal si pentru cei care doresc crearea unei retele rapide si stabile prin cablu. Echipat cu un port WAN Gigabit si patru porturi LAN Gigabit, routerul asigura conexiuni prin cablu cu viteze de pana la 10 ori mai rapide decat conexiunile realizate in standardul Fast Ethernet.

Pentru a facilita partajarea de imprimante, documente si fisiere media in intreaga retea locala sau chiar si la distanta folosind functia server FTP inclusa, Tenda AC18 este echipat cu un port USB 3.0.

Cu ajutorul functiei Smart Wi-Fi, utilizatorul poate seta un anumit interval orar in care accesul la retea este disponibil sau nu, iar optiunea Eco-Friendly permite routerului sa intre intr-o stare de hibernare atunci cand nu este folosit, economisind astfel energie electrica. AC18 este programat astfel incat utilizatorul sa se bucure de o instalare extrem de usoara, astfel ca dupa conectarea cablurilor la dispozitiv, tot ce ramane de facut este deschiderea browser-ului preferat si introducerea datelor de autentificare oferite de furnizorul de servicii.

Caracteristici pe scurt:
• Pana la 1900Mbps, retea N 802.11ac (1300Mbps pe 5GHz) +802.11 (600Mbps pe 2.4GHz). Tehnologia Broadcom Turbo-QAM creste viteza pe retea N la 600Mbps pentru o viteza marita cu 33%
• Cinci porturi Gigabit 10/100/1000 (1 port WAN Gigabit si 4 porturi LAN Gigabit)
• Tehnologie Beamforming+
• Procesor dual-core ultra rapid pentru performanta maxima wi-fi si transmitere de date via USB
• Amplificatoare de semnal si antene foarte puternice, pentru semnal pe suprafete mari